Thomas Middleditch:

Brudd etter swingers-avsløring

Stjernen uttalte i fjor at swinging reddet ekteskapet. Nå er det slutt.

SKILLES: Etter fem år som mann og kone går Thomas Middleditch og kona Mollie Gates hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Etter fem år som mann og kone går Thomas Middleditch og kona Mollie Gates hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kanadiske skuespilleren Thomas Middleditch (38) er trolig best kjent her til lands for rollen som Richard Hendricks i HBO-serien «Silicon Valley». Privat har han vært gift med Mollie Gates (33) siden 2015, men nå er det slutt mellom dem.

Bruddet kommer bare et år etter at skuespilleren avslørte overfor Playboy at han og kona var i et åpent ekteskap, og at de holdt liv i forholdet ved å swinge med andre.

Ifølge People, som hevder å sitte på skilsmissesøknaden til paret, blir uforenlige forskjeller lagt til grunn for bruddet. Middleditch og kona skal ha søkt om skilsmisse 28. mai, men tok ut separasjon uka før.

Utover skilsmissepapirene har verken Middleditch eller Gates kommentert bruddet.

Klare regler

- Jeg vet ikke hvor mye jeg kan si, fordi jeg vil ikke at kona mi skal bli sur på meg. Men etter at vi giftet oss måtte jeg være ærlig, og si til Mollie at vi måtte være utradisjonelle her, sa skuespilleren i fjor da han avslørte han var i et åpent ekteskap.

ÅPENT FORHOLD: Thomas og Mollie avslørte i fjor at de hadde et åpent forhold, noe som skal ha hatt positiv påvirkning på ekteskapet. Foto: NTB Scanpix
ÅPENT FORHOLD: Thomas og Mollie avslørte i fjor at de hadde et åpent forhold, noe som skal ha hatt positiv påvirkning på ekteskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun skal få skryt for at hun, i stedet for å si «faen ta deg, jeg stikker», heller sa at «vi kunne finne ut av det». For å være helt ærlig, så reddet swinging ekteskapet vårt. Vi har ulikt tempo, og vi krangler om det hele tida, men det er bedre enn at man føler seg oversett eller alene, og at man må forbli i skyggen, sa tv-stjerna ærlig.

Swinging kan defineres som et slags kontrollert utroskap, der man bytter partner, eller har gruppesex med andre par. Ifølge statistikk fra RFSU i 2010, drømmer 34 prosent av nordmenn om å ha gruppesex. Det er derimot bare 12 prosent som faktisk har gjort det, skrev NRK den gang.

Middleditch og kona hadde regler som de fulgte for å få det til å fungere.

- Man må vite hvor boksens vegger er. Mollie og jeg har skapt våre egne regler, og sammenliknet med de andre vi har møtt som driver med dette, er reglene våre ganske strenge. Vi gjør ikke ting på egen hånd; vi er sammen, som en enhet, forklarte han.

På spørsmål om han var redd for hva denne innrømmelsen ville gjøre med ryktet hans, svarte han ganske bastant at han «gir faen», og føler seg beæret for å kunne være noes ansikt utad.

Siden starten av 1990-tallet har Middleditch vært å se i en rekke filmer og tv-serier. Hans største og mest minneverdige rolle er nok imidlertid som Richard Hendricks i ovennevnte HBO-serie, som han ble nominert til Emmy for.

Reporter: Julie Solberg. Video: Thomas Carlsen / Helen Skogstad Vis mer

LES OGSÅ: Lili Reinhart kom ut av skapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer