Peg Parnevik og Filip Lamprecht:

Brudd etter «Skal vi danse»: - Mørkt

Gikk hvert til sitt for to uker siden.

BRUDD: Peg Parnevik og Filip Lamprecht har brutt forholdet. Foto: Instagram / Peg Parnevik
BRUDD: Peg Parnevik og Filip Lamprecht har brutt forholdet. Foto: Instagram / Peg Parnevik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske realityserien om familien Parnevik ble en umiddelbar hit da den begynte å rulle over tv-skjermer i nabolandet i 2015 - og den ble også en suksess her til lands.

«Parneviks» viste familien, bestående av golfstjernen Jesper Parnevik, kona Mia og barna deres Peg (25), Penny, Phillipa og Phoenix, sitt hverdagsliv i en villa i Florida, gjerne med flere kjendisgjester på besøk hver uke.

De fire barna i familien har blitt kjente navn takket være serien, og de to eldste døtrene, Peg og Penny, driver en av Sveriges største podkaster, «Pillowtalk».

Eldstesøster Peg har de siste årene vært i et forhold med den halvnorske kjendissønnen Filip Lamprecht (24). Tidligere denne måneden ble det imidlertid slutt mellom paret, og nå åpner Parnevik seg om tiden etter bruddet.

OVER IGJEN? Den svenske TV-stjernen Bianca Ingrosso og kjæresten Philippe har hatt et turbulent forhold. Nå svirrer ryktene nok en gang om at forholdet er over. Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

Dette sier hun om bruddet

Det gjør hun i den nevnte podkasten «Pillowtalk», hvor 25-åringen forteller om det tunge bruddet for første gang. Episoden har fått navnet «Det er slutt».

- Det er bare kjærlighet. Jeg elsker Filip og kommer alltid til å gjøre det, og han føler det samme. Vi har kontakt hele tiden, og jeg trodde aldri at jeg skulle si dette, men jeg er lykkeligere enn noen gang. Jeg føler meg som meg selv igjen, sier hun om bruddet.

Spekulasjonene om at det skal ha vært trøblete i forholdet startet allerede i våres, da Lampbrecht var deltaker i den svenske versjonen av «Skal vi danse». Han stakk til slutt av med den gjeve seieren, til tross for at ting ikke var like lykkelige på hjemmebane.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

- Trodde jeg skulle dø

Under deltakelsen bekreftet paret nemlig at de gikk i terapi. Og selv om 25-åringen ikke ønsker å gå inn på hvorfor forholdet endte i brudd, forteller hun at «hun havnet i en rolle som ikke var henne», som hun ikke kjente seg igjen i.

- Ikke for å gå inn på for mye detaljer, men det var veldig mørkt der et øyeblikk. Ikke for å overdramatisere, men jeg trodde jeg skulle dø, sier hun, og legger til:

- Jeg trodde ikke at jeg skulle overleve den perioden.

Søsteren Penny legger til at hun mener storesøsteren har det bedre etter at forholdet tok slutt - og at hun har det bedre uten ham.

NY GENERASJON: Tina & Bettina har gjenoppstått, takket være TikTok, og dette sier Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen, mennene bak Norges første influencere. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Norsk statsborger

Senest for en måned siden kunne 24-åringen fortelle at paret fremdeles var sammen, og at de hadde det bra med hverandre. Da han bare uker senere gjestet radioprogrammet «P3 med Sara Kinberg och Ison Glasgow» hadde pipa fått en annen lyd.

Da bekreftet 24-åringen at paret hadde gått hver til sitt, blant annet ved at Peg ble omtalt som «ekskjæreste» i programmet.

Lamprecht er norsk statsborger, ettersom moren, Kristin Kaspersen, er halvnorsk. Den norskfødte programlederen er datteren til den svenske sangerinnen Lill-Babs og den tidligere norske landslagskeeperen Kjell Kasperen.

Hun har også sønnen Leon fra ekteskapet med Hans Fahlén, mens Filips far er den tidligere OL-utøveren Martin Lamprecht.

LES OGSÅ: Nå bryter Britneys eksmann tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer