13 ÅR PÅ TV: Siri Wiberg debuterte
som TV-meteorolog i 2004 og fikk gode råd
av kollegene Kristen Gislefoss (t.v.) og Jan
Erik Johnsen. Foto: Morten Eik
13 ÅR PÅ TV: Siri Wiberg debuterte som TV-meteorolog i 2004 og fikk gode råd av kollegene Kristen Gislefoss (t.v.) og Jan Erik Johnsen. Foto: Morten Eik Vis mer

Siri Wiberg fra NRK-været:

Brudd etter sju år for vær-Siri

Siri Wiberg og ektemannen har skilt lag etter syv års ekteskap.

Publisert

(Seoghør.no): Statsmeteorolog og værpresentatør Siri Wiberg (43) er singel igjen etter at hun og ektemann Thomas Horjen (44) har bestemt seg for å skille lag.

Tidligere i sommer meldte vær-Siri flytting til Drøbak etter at det tidligere ekteparet solgte sitt flotte hus i Lommedalen i Bærum.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Siri Wiberg. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Siri Wiberg. Faksimile: Se og Hør Vis mer

De giftet seg i 2010 og har to barn sammen.

Hyllet for håret

Siri hadde sin første værsending på NRK1 i 2004 og er i årene etter blitt en av de mest populære værpresentatørene her til lands.

Hun har ikke vært redd for å teste ut nye frisyrer på direkten, og i 2015 skapte hun furore da hun stilte med rosa hår – og ble hyllet av moteekspertene!

– Jeg har alltid likt å være litt crazy med ulike frisyrer og farger. Før jeg begynte på TV, har jeg hatt blått hår og halvbarbert hode.

- Egentlig er jeg stille og forsiktig, men jeg har alltid likt å skille meg ut utseendemessig så jeg slipper å snakke så mye, fortalte den flotte telemarkingen til Min- Mote etter rosa-stuntet.

Vær-Siri bekrefter samlivsbruddet overfor Se og Hør, men ønsker ikke å kommentere det ytterligere.

LES OGSÅ: Silje har flyttet ut fra Farmen-Gaute

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer