Aurora Gude:

Brudd etter seks år

- Det skjedde ganske nylig, sier «Charterfeber»-profilen til Se og Hør.

SLUTT: Realityprofil Aurora Gude og samboeren Haakon Johan Lønner har gjort det slutt. Foto: Privat
SLUTT: Realityprofil Aurora Gude og samboeren Haakon Johan Lønner har gjort det slutt. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Paradise Hotel»-vinner og «Charterfeber»-deltaker Aurora Gude (28) har de siste seks årene vært sammen med Haakon Johan Lønner (29). De bekreftet forholdet til Se og Hør i 2015, etter å ha kjent hverandre i om lag et halvt år.

Nå har de imidlertid gjort det slutt. Det bekrefter Gude overfor Se og Hør torsdag.

- Det stemmer at jeg er singel. Det skjedde ganske nylig. Det var mitt valg. Vi har hatt utfordringer ganske lenge, som vi ikke klarte å løse. Vi er veldig forskjellige, sier 28-åringen.

Realityprofilen understreker at det ikke ligger noen dramatikk bak bruddet, og at de skilles som venner. Likevel innrømmer Gude at det er tøft at hun og Lønner nå har gjort det slutt.

- Han er en mye roligere type enn det jeg er. Det har ikke vært et stygt brudd, men noen ganger går det den veien når man ikke finner ut av ting, forklarer 28-åringen.

BISARR FOBI: Aurora Gude og Grunde Myhrer er med i «Drømmehytta», og der avslører Aurora at hun har en bisarr fobi. Video: TV 2 Vis mer

Flytter ut

Duoen har bodd sammen i Lier, men nå skal Lønner flytte ut.

- Det var tøft da jeg tok avgjørelsen. Det å si ha det og hoppe videre, er skummelt, sier Aurora Gude til Se og Hør, og fortsetter:

- Det er utfordrende, men jeg prøver å se det positive i det negative. Det har vært et langt forhold. Det hadde vært verre om det var et stygt brudd, men det har det ikke vært. Jeg står i det og vokser på det valget jeg har tatt.

28-åringen - som deltar i neste sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» - fyller nå dagene med aktiviteter og gjøremål for å ha noe annet å tenke på.

- Jeg prøver å fylle tiden med positive ting og få dagene til å gå og være sosial. Jeg har mange gode venner som drar meg opp, sier hun.

Lønner er blitt gjort kjent med at Se og Hør omtaler bruddet via Gude, som han fortsatt bor sammen med.

LEILIGHETSKJØP: Aurora Gude og Håkon hadde kjøpt seg ny leilighet, her forklarte de hvorfor de ville flytte. Vis mer

Ingen gifteplaner

Da Se og Hør snakket med Gude i januar 2020, kunne hun fortelle at hun og Lønner ikke hadde noen planer om å gifte seg.

- Jeg er bare 27 år, og har et helt liv foran meg. Jeg kan ikke bare forlove meg uten videre. Eller, jeg kan forlove meg, men da må det føles riktig, sa hun den gang.

Gude og Lønner møtte hverandre første gang i jobbsammenheng, og fant kjærligheten et halvt år senere.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi har kjent hverandre en stund. Et halvt års tid. Men vi gjorde det vel egentlig offentlig nå i helgen. Det er først nå vi er blitt ordentlig enige om det, sa Gude til Se og Hør da hun bekreftet forholdet i 2015.

Videre sa hun:

- Jeg har det absolutt bra. Det er mer en følelse av at det er veldig behagelig, enn at jeg løper rundt og er i lykkerus. Men jeg kjenner ham godt, og dette føles rett.

Aurora Gude ble for alvor kjent da hun vant «Paradise Hotel» sammen med Nicolai Bennis i 2014. 28-åringen slapp imidlertid kula rett før partneren, og delte heller pengene med Ann Marielle Lipinska (31).

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: «Farmen»-profilen avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer