SINGEL: Etter seks år har Helene Rask og samboeren Øyvind bestemt seg for å gå hvert til sitt. Foto: Geir Egil Skog
SINGEL: Etter seks år har Helene Rask og samboeren Øyvind bestemt seg for å gå hvert til sitt. Foto: Geir Egil SkogVis mer

Brudd etter seks år for Helene Rask

- Øyvind og jeg har valgt å gå ifra hverandre, skriver hun på bloggen.

SEOGHØR.NO: Den tidligere glamourmodellen Helene Rask (33) er blitt singel igjen, etter at hun og samboeren, tidligere robinson-deltager Øyvind Olsen (32), denne høsten bestemte seg for å skille lag.

Det bekrefter 33-åringen selv i et åpenhjertig innlegg på bloggen sin denne uken:

«Øyvind og jeg har valgt å gå fra hverandre. Våre veier skilles etter seks år. Seks flotte år hvor jeg har funnet tilbake til min balanse. Dog er vi ulike på flere sentrale områder som gjør at et samlivsbrudd blir utfallet. Det er veldig leit. Vi er fremdeles glade i hverandre og skal jobbe for å beholde en god relasjon og et godt vennskap. Øyvind er en flott person som fortjener alt godt».

DROPPET GLAMLIVET: Helene Rask var en av Norges mest kjente glamourmodeller, men i 2010 bestemte hun seg for legge glamourmodellkarrieren på hylla. Her fra premiere på TV-serien Glamourjentene i 2009. Foto: Stella Pictures
DROPPET GLAMLIVET: Helene Rask var en av Norges mest kjente glamourmodeller, men i 2010 bestemte hun seg for legge glamourmodellkarrieren på hylla. Her fra premiere på TV-serien Glamourjentene i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

Før Nesodden-jenta la glamourmodellkarrieren på hylla stilte hun leddkledd opp for blant andre FHM og Vi Menn. I 2005 etablerte Rask modellbyrået «Rask Models», men det ble slått konkurs fire år senere.

Siden har hun skrevet bok og blitt gartner, og er snart ferdig utdannet kostholdsrådgiver, holder foredrag over hele landet og jobber med sin andre bokutgivelse.

Men til tross for brudd ser 33-åringen positivt på fremtiden, og skriver i kommentarfeltet til en leser:

«Livsreisen er lang, noen ganger deles den og andre ganger må man gå alene. Nå er jeg der hvor jeg må gå alene litt for og finne meg selv helt og fullt. Det er både skummelt og godt på samme tid. Dette skal gå fint, det tar bare litt tid å innse at livet blir annerledes enn det hodet gjennom seks år har innstilt seg på».

Helene, som egentlig heter Anne-Helene Rask Arnesen, vokste opp på en bondegård på Fagerstrand på Nesodden, i en søskenflokk på åtte.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å få noen kommentar fra Helene Rask om bruddet.

LES OGSÅ: Rask snakker ut om voldekten