Shia LaBeouf:

- Brudd etter overgrepsanklagene

Skandalestjernen skal være singel igjen.

SLUTT? Første juledag så ting ut til å være harmonisk mellom Shia LaBeouf og Margaret Qualley. Foto: Splash News/NTB
SLUTT? Første juledag så ting ut til å være harmonisk mellom Shia LaBeouf og Margaret Qualley. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før jul skapte Hollywood-stjernen Shia LaBeouf (34) en rekke overskrifter i mediene etter at han ble anklaget for fysisk og mentalt overgrep av ekskjæresten.

Den britiske artisten og danseren FKA twigs (32), hvis egentlig navn er Tahliah Debrett Barnett, saksøkte nemlig LaBeouf for mishandling.

I rettsdokumentene New York Times hadde fått tilgang til kom det frem at «Transformers»-stjernen blant annet skal ha vekket henne med kvelning midt på natta.

- Brøt med hverandre i helga

Nå, en knapp måned senere, melder flere amerikanske medier at forholdet mellom Shia LaBeouf og skuespillerkollega Margaret Qualley (26) skal ha tatt slutt.

- De gjorde det slutt lørdag. De er på ulike steder i livet, forteller en kilde til People torsdag.

En annen kilde nettstedet har snakket med hevder at Qualley var klar over at flere reagerte på at hun fortsatte å date stjernen til tross for søksmålet fra FKA twigs.

SPORTY: Shia LaBeouf og Margaret Qualley har vært å se på en rekke turer sammen den siste tiden. Her i joggeklær på tur i Los Angeles i desember. Foto: Splash News/NTB
SPORTY: Shia LaBeouf og Margaret Qualley har vært å se på en rekke turer sammen den siste tiden. Her i joggeklær på tur i Los Angeles i desember. Foto: Splash News/NTB Vis mer

26-åringen, kjent fra blant annet «Once Upon a Time … in Hollywood», skal snart til Canada for å starte innspillingen av en ny film, og ifølge E! News tar Qualley karrieren sin svært seriøst og ønsker derfor ikke at forholdet skal bli et forstyrrende element.

Det var da paret spilte kjærester i musikkvideoen «Love Me Like You Hate Me» i fjor høst at romanseryktene begynte å svirre. Siden den gang har de blitt avbildet sammen en rekke ganger i Los Angeles.

I desember ble de sett kyssende da LaBeouf hentet henne på LAX flyplass, og ifølge en kilde E! News snakket med den gang, skal Qualley også ha bodd i huset hans.

Første juledag ble duoen fotografert hånd i hånd på spasertur i en park i Los Angeles, og mandag dukket de opp sammen i nabolaget Studio City.

En annen kilde People har vært i kontakt med, hevder derimot at forholdet mellom dem aldri var av det seriøse slaget.

- De er begge veldig lidenskapelige mennesker. De dater ikke, men har det gøy sammen. Margaret er en sosial sommerfugl og har en stor vennegjeng. Hun pleier derimot ikke å ta med Shia når hun er sammen med dem. Hun er ikke interessert i en kjæreste.

SØKSMÅL: I desember leverte FKA twigs et søksmål mot eksen Shia LaBeouf hvor hun går hardt ut mot behandlingen hun skal ha fått av ham. Foto: AP Photo/NTB
SØKSMÅL: I desember leverte FKA twigs et søksmål mot eksen Shia LaBeouf hvor hun går hardt ut mot behandlingen hun skal ha fått av ham. Foto: AP Photo/NTB Vis mer

Voldelig

Det angivelige bruddet kommer altså i kjølvannet av overgrepsanklagene mot Hollywood-stjernens ekskjæreste FKA twigs. Hun beskyldte ham blant annet for fysisk, følelsesmessig og mentalt misbruk i løpet av deres nesten ett år lange forhold.

I romjulen fortalte LaBeoufs advokat, Shawn Holley, til kjendisnettstedet TMZ at skuespilleren er klar over at han trenger hjelp.

- Vi søker aktivt den slags meningsfulle, intensive, langvarige behandlingen som han desperat trenger, sa Holley om sin klient.

Hollywood-stjernen ble arrestert i Georgia i USA i starten av juli. LaBeouf var rasende og aggressiv da han ble pågrepet av politiet. Vis mer

Ifølge nettstedet dreide det seg om hjelp til psykiske vansker og avhengighet. Om dette har en direkte sammenheng med søksmålet som nylig ble levert, er usikkert.

LaBeouf uttalte seg derimot til New York Times tidligere i desember. Da la han seg paddeflat. Her fortalte skuespilleren at han var innforstått med at det ikke var hans oppgave å fortelle noen hvordan hans oppførsel får dem til å føle seg.

- Jeg har ingen unnskyldninger for alkoholismen eller aggresjonen, bare rasjonaliseringer. Jeg har vært voldelig mot meg selv og alle rundt meg i årevis, delte han.

Deretter beklaget han.

- Jeg er lei meg overfor dem jeg påførte smerte. Det er ikke noe annet jeg egentlig kan si.

- En klovn

Trøblete Shia LaBeouf ble verdenskjent i Disney Channel-serien «Even Stevens» på starten av 2000-tallet, og vant blant annet en Daytime Emmy for sin rolle.

Siden den gang har han vært å se i en rekke filmer, blant andre «Nymphomaniac», «Transformers» og «American Honey». Samtidig som han har spilt i filmer, har han klart å gjøre seg selv ansvarlig for en rekke skandaler.

Vis mer

Han har blant annet drevet med utskjelt performance-kunst, blitt kritisert for «teite» roller, vært i stygge slåsskamper, slitt med rusproblemer og blitt arrestert en rekke ganger.

- Jeg er en klovn. Mine offentlige utbrudd har feilet totalt. De er ikke strategiske. De er en slitende morrapuler som viser rumpa si til verden, har han tidligere uttalt til Esquire.

LES OGSÅ: Brudd for Sofie Karlstad og Mikkel Christiansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer