Vanessa Hudgens og Austin Butler:

- Brudd etter ni år som kjærester

Skuespillerparet skal ha gjort det slutt.

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Vanessa Hudgens og Austin Butler sammen på filmpremiere i Los Angeles i sommer. Nå skal det være slutt. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Vanessa Hudgens og Austin Butler sammen på filmpremiere i Los Angeles i sommer. Nå skal det være slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden høsten 2011 har «High School Musical»- stjernen Vanessa Hudgens (31) vært kjæreste med artisten og skuespilleren Austin Butler (28).

De to traff hverandre for første gang på settet til «High School Musical» i 2006, da Vanessa var i et høyprofilert forhold med motspilleren Zac Efron (32). De utviklet den gang et vennskap, og da de begge var single fem år senere begynte de å date.

Nå skal det derimot være over mellom duoen. Det melder US Weekly tirsdag.

- Vanessa og Austin har gjort det slutt. Hun har fortalt alle som står henne nær om bruddet, sier en kilde til nettstedet.

Ryktene om at paret har gått hver til sitt startet sist måned. Da postet nemlig Hudgens bilder på Instagram både fra bursdagen sin den 13. desember, en ferie til Sveits og nyttårsaften - uten kjæresten ved sin side, skriver US Weekly.

Det siste bildet den flotte brunetten postet av seg selv og Austin sammen, var under Halloween i oktober i fjor.

- Happy Halloween fra min familie til din, skrev hun den gang under dette bildet:

Butler har på sin side ikke delt noe sammen med Hudgens siden filmpremieren til sin siste film «Once Upon a Time in Hollywood» i juli.

Høyprofilert forhold

Vanessa Hudgens fikk sitt store gjennombrudd som Gabriella Montez i de populære «High School Musical»-filmene.

Da hun i tillegg ble sammen med motspilleren og filmkjæresten Zac Efron i virkeligheten, ble duoen raskt et av Hollywoods hotteste unge par.

Forholdet deres, som varte i fem år, fikk ekstremt mye oppmerksomhet i mediene, og Vanessa opplevde marerittet da nakenbilder som kun var ment for Zac havnet på avveie i 2007.

31-åringen har tidligere fortalt at det ofte var slitsomt å være kjæreste med en kjekkas som alle jentene ville ha en bit av.

- Jeg gikk gjennom en periode hvor jeg var skikkelig slem fordi jeg var så lei. Jenter løp etter ham, og jeg ga dem drepende blikk, har hun sagt om sjalusien som oppsto, til New York Times.

- Så oppdaget jeg at det ikke er dette det handler om. Spre kjærlighet, vær en god person, fansen gir deg støtte, så vær snill, la hun til.

Paret gikk fra hverandre i 2010, og året etter ble hun altså sammen med Austin Butler.

Vis mer

LES OGSÅ: Lykken smiler endelig for «Friends»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer