David Schwimmer:

Brudd etter nesten syv års ekteskap

Hollywood-stjernen og kona tar en pause i forholdet.

VANSKELIG TID: I TV-serien «Friends» er David Schwimmers rollefigur, Ross, kjent for sine mange skilsmisser. Nå tar skuespilleren en pause fra ekteskapet i sitt virkelige liv. Foto: NTB Scanpix.
VANSKELIG TID: I TV-serien «Friends» er David Schwimmers rollefigur, Ross, kjent for sine mange skilsmisser. Nå tar skuespilleren en pause fra ekteskapet i sitt virkelige liv. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): Sommeren 2010 giftet «Friends»-stjernen David Schwimmer (50) seg med den 19 år yngre britiske fotografen Zoe Buckman (31) i en hemmelig seremoni.

Våren året etter ble de foreldre til datteren Cleo (5), og fire måneder senere valgte duoen å fornye ekteskapsløftene foran 200 venner i London.

Nå har paret derimot bestemt seg for å ta en pause fra hverandre for å se om de ønsker å fortsette ekteskapet.

- Det er med mye kjærlighet, respekt og vennskap at vi har bestemt oss for å tilbringe tid hver for oss mens vi finner ut av fremtiden for forholdet vårt, sier duoen til Us Weekly.

- Vår hovedfokus er selvfølgelig vår datters lykke og velvære gjennom denne utfordrende tiden. Derfor ber vi om støtte og respekt for privatlivet vårt mens vi fortsetter å oppdra henne og navigere henne gjennom familiens nye kapittel.

Skuespilleren og Buckman har vært kjærester i mer enn ti år.

De to traff hverandre da Scwimmer regisserte den romantiske komedien «Run Fatboy Run» i London i 2007.

Kort tid senere flyttet Zoe til Los Angeles for å være nærmere David.

Paret har holdt en lav profil i media og vernet godt om privatlivet sitt. Sist de ble sett sammen var under åpningen av stykket «The Front Page» på Broadhurst teater i New York i oktober i fjor, skriver nettstedet.

LES OGSÅ: Paradise-Emil fridde til kjendisblogger