Jaime King:

- Brudd etter nesten ett år

Hollywood-stjernen skal være singel igjen.

SLUTT: Jaime King har lagt to brudd bak seg på knappe to år. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB
SLUTT: Jaime King har lagt to brudd bak seg på knappe to år. Foto: Gregory Pace / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst begynte ryktene å svirre om at Hollywood-stjernen Jaime King (42) hadde funnet lykken igjen etter sin bitre skilsmisse et halvt år tidligere.

Skuespilleren, kjent fra filmer som «Pearl Harbor» og «Sin City», ble nemlig oftere og oftere observert sammen med entreprenøren Sennett Devermont (33).

Duoen ble også avbildet hånd i hånd mens de var på shopping sammen i Los Angeles, og King delte i tillegg bilder av sin nye flamme på Instagram.

Slettet bilder

I sommer bekreftet også 42-åringen forholdet for sine 1,4 millioner følgere på Instagram.

«Jeg elsker deg», skrev hun i august som tekst til et bilde av seg selv og Devermont som holdt kjærlig rundt henne.

Nå, tre måneder senere, skal forholdet være over. Det melder flere amerikanske nettsteder, deriblant People og E! News.

Ifølge Page Six ble det slutt mellom paret tidligere i høst.

- De møttes under lockdown og var sammen gjennom den perioden, så måtte hun dra på jobb, forteller en venn av skuespilleren til nettstedet, og fortsetter:

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

- Hun spilte inn en film og da var han der sammen med henne, men da hun i sommer reiste bort for å spille inn to filmer til, dro han ikke. Hun var borte i tre måneder, og da hun kom tilbake var det bare ikke det samme lenger.

King har også fjernet alle bilder av sin tidligere flamme fra sosiale medier.

Vond skilsmisse

I nesten 13 år var Jaime King gift med regissøren og forfatteren Kyle Newman (45). Sammen har de sønnene James Knight (7) og Leo Thames (6).

I fjor vår kom derimot nyheten av paret skulle skilles.

Ifølge TMZ var det et vondt og trøblete brudd. Samtidig som skuespilleren og modellen leverte inn skilsmissepapirene ba hun nemlig også om besøksforbud fra Newman.

Duoen giftet seg i Los Angeles i 2007, etter at de hadde truffet hverandre på settet til filmen «Fanboys».

I skilsmissedokumentene hevdet King at ektemannen hadde mishandlet henne de siste fem årene av ekteskapet. Han har på sin side beskrevet henne som en rusavhengig alkoholiker som har satt deres to barn i fare på grunn av misbruket sitt, skrev Daily Mail den gang.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

I november i fjor søkte regissøren også om full foreldrerett og hevdet at han hadde hatt hovedansvaret for sønnene helt siden fødslene.

«Nok en gang har Kyles advokater sendt inn selektiv og redigerte dokumenter som gir en falsk fremstilling av Jaime. Jaimes første prioritet har alltid vært barnas velvære og dette vil hun fortsette å sette høyest bak lukkede dører for deres skyld», var Kings tilsvar via sin talsperson til People.

LES OGSÅ: Drew Barrymore gjenforent med eksen etter 19 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer