Kanye West og Julia Fox:

Brudd etter én måned

Hollywoods store snakkis skal nå ha gjort det slutt etter knapt én måneder som kjærester.

BRUDD: Julia Fox og Kanye West var det nye kjendisparet i Hollywood. Nå er det slutt. Foto: Splashnews / NTB
BRUDD: Julia Fox og Kanye West var det nye kjendisparet i Hollywood. Nå er det slutt. Foto: Splashnews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På starten av året våknet en hel verden til bilder av rapperen Ye (44) og skuespiller Julia Fox (32) i het omfavnelse - foreviget av Interview Magazine.

Ye, best kjent som Kanye West, var i syv år gift med realitystjernen Kim Kardashian (41). Sistnevnte søkte derimot om skilsmisse for ett år siden, og nylig bekreftet rapperen at han har gått videre med nevnte Fox.

Dette er første gang West bekrefter et forhold etter skilsmissen.

Nå er det imidlertid slutt mellom paret, etter under to måneder som kjærester. Det melder flere amerikanske medier, deriblant Us Weekly.

«Julia og Kanye forblir gode venner og samarbeidspartnere, men de er ikke sammen lenger», sier en representant for modellen magasinet mandag.

Også flere andre medier har fått bruddet bekreftet.

Nyheten kommer etter at rapperen delte med sine over 12 millioner følgere på Instagram at han ønsker å bli gjenforent med Kardashian. Hun dater angivelig Pete Davidson (28).

«Jeg har troen på at vi vil finne tilbake til hverandre. Noen ganger kaller folk meg gal, men å være forelsket er noe å bli gal av innimellom, og jeg er gal etter familien min. Gratulerer med Valentinsdagen», skrev Ye på Instagram mandag, ifølge Us Weekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer