Kanye West og Julia Fox:

Brudd etter én måned

Hollywoods store snakkis skal nå ha gjort det slutt etter knapt én måneder som kjærester.

BRUDD: Julia Fox og Kanye West var det nye kjendisparet i Hollywood. Nå er det slutt. Foto: Splashnews / NTB
BRUDD: Julia Fox og Kanye West var det nye kjendisparet i Hollywood. Nå er det slutt. Foto: Splashnews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På starten av året våknet en hel verden til bilder av rapperen Ye (44) og skuespiller Julia Fox (32) i het omfavnelse - foreviget av Interview Magazine.

Ye, best kjent som Kanye West, var i syv år gift med realitystjernen Kim Kardashian (41). Sistnevnte søkte derimot om skilsmisse for ett år siden, og nylig bekreftet rapperen at han har gått videre med nevnte Fox.

Dette er første gang West bekrefter et forhold etter skilsmissen.

Nå er det imidlertid slutt mellom paret, etter under to måneder som kjærester. Det melder flere amerikanske medier, deriblant Us Weekly.

«Julia og Kanye forblir gode venner og samarbeidspartnere, men de er ikke sammen lenger», sier en representant for modellen magasinet mandag.

Også flere andre medier har fått bruddet bekreftet.

NYTT PAR: Denne videoen hauset romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Nyheten kommer etter at rapperen delte med sine over 12 millioner følgere på Instagram at han ønsker å bli gjenforent med Kardashian. Hun dater angivelig Pete Davidson (28).

«Jeg har troen på at vi vil finne tilbake til hverandre. Noen ganger kaller folk meg gal, men å være forelsket er noe å bli gal av innimellom, og jeg er gal etter familien min. Gratulerer med Valentinsdagen», skrev Ye på Instagram mandag, ifølge Us Weekly.

Slo tilbake mot rykter

Det er altså via en representant det nå blir kjent at paret har gått hver til sitt, litt over én måned etter at romansen ble kjent for offentligheten. I forkant av bekreftelsen mandag, har flere tabloidmedier spekulert på om det er over og ut.

Blant dem som har skrevet om ryktene, er britiske Daily Mail. Avisa skriver i overskriften at Fox gikk gråtende gjennom LAX-flyplassen i Los Angeles, etter å ha likt Kim Kardashians Instagram-bilde.

Det lot ikke Fox passere.

Mandag gikk hun ut på Instagrams historiefunksjon, og avkreftet at hun gråt på flyplassen. I kommentarfeltet til Instagram-brukeren Hollywoodunlocked, som har delt et skjermbilde av den nevnte artikkelen, skriver hun også følgende:

Foto: Skjermbilde fra Instagram
Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer

«Og for ordens skyld, jeg stoppet aldri å like Kims innlegg», etterfulgt av en emoji av lakkerte negler og rosa hjerter.

Kommentaren har i skrivende stund fått nesten 9000 likerklikk.

Kanye West har ikke kommentert bruddet, etter at det ble kjent mandag.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Tidligere denne måneden sa Fox at hun ikke følte noen sjalusi da Ye snakket om at han ønsket å gjenopplive romantikken sin med Skims-gründeren.

«Jeg er sikker på at det fortsatt er en slags gjenværende følelse», sa Fox under en episode podkasten «Call Her Daddy». Videre sa hun at det er normalt og menneskelig, og at han også har slike følelser for henne nå - og det er alt som betyr noe.

PR-stunt?

Fox har vært knyttet til Ye siden de møttes mens de feiret nyttårsaften i Miami. Under en uke senere kunne de fortelle at de var blitt et par. Fansen har derimot ikke vært like skråsikre på hvor autentisk forholdet egentlig har vært.

Flere har nemlig spekulert på om det er et PR-stunt.

Fox avkreftet imidlertid ryktene i en episode av podkasten «Forbidden Fruits», gjengitt av People.

LES OGSÅ: Kardashian-familiens ukjente slektstre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer