Miley Cyrus og Kaitlynn Carter

- Brudd etter én måned

Romansen mellom Miley Cyrus og Kaitlynn skal være over.

ANGIVELIG BRUDD: Romansen mellom Miley Cyrus og Kaitlynn Carter har utviklet seg lynraskt. Nå hevdes det at den har tatt slutt like kjapt. Foto: NTB Scanpix
ANGIVELIG BRUDD: Romansen mellom Miley Cyrus og Kaitlynn Carter har utviklet seg lynraskt. Nå hevdes det at den har tatt slutt like kjapt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mot slutten av sommeren kom sjokknyheten om at stjerneparet Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26) hadde besluttet å gå hver til sitt, knappe åtte måneder etter at de giftet seg.

Bare noen uker tidligere ble det kjent at Brody Jenner (35) og Kaitlynn Carter (30) skulle skilles - bare ett år etter at de ga hverandre sine «ja».

Det som imidlertid kom som det aller største sjokket for mange, var den påfølgende romansen mellom Miley og Kaitlynn.

Romansen har skapt overskrifter verden rundt etter at de to ble observert i het omfavnelse på ferie ved Comosjøen i Italia i august, og bildene av det kyssende paret fikk mange til å sperre opp øynene.

Siden den gang har de to nyseparerte stjernene blitt observert sammen en rekke ganger, og tidligere denne måneden kom nyheten om at de angivelig hadde valgt å ta relasjonen et steg videre ved å flytte sammen.

Det ser derimot ut til at lykken ble kortvarig for paret. Nå melder nemlig en rekke medier, blant andre Fox News og People, at stjernene har valgt å gå hver til sitt.

Kortvarig affære

En kilde nær paret forteller at bakgrunnen for bruddet skal være at Miley ikke ønsker et seriøst forhold, og legger til:

- Hun og Kaitlynn har vært med hverandre hver eneste dag, og det var noe Miley ikke ville fortsette med. Hun vil heller fokusere på karrieren.

Til People opplyser en kilde at de fortsatt er gode venner, tross at de ikke lenger er i en romantisk relasjon.

KAITLYNN OG MILEY: De to stjernene observert tett omslynget forrige uke, tilsynelatende like før romansen skal ha blitt avsluttet. Foto: NTB scanpix
KAITLYNN OG MILEY: De to stjernene observert tett omslynget forrige uke, tilsynelatende like før romansen skal ha blitt avsluttet. Foto: NTB scanpix Vis mer

E! News har også snakket med en kilde som hevder at «Slide Away»-sangeren ikke var komfortabel med at forholdet til Kaitlynn hadde begynt å ta en seriøs vending.

- Da de først kom sammen var det bare en morsom, avslappet greie, men så endte det opp med å bli mye mer, med store følelser som fulgte med. Det gikk fra null til 100 kilometer i timen, og hun ønsket å tråkke på bremsen. Det var uventet at ting ble avsluttet så brått, men det måtte gjøres. Hun hadde akkurat kommet ut av ekteskapet sitt, og Miley følte at hun og Kaitlynn ble revet med, sier kilden.

Uten Kaitlynn

Også Us Weekly har omtalt saken. Ifølge nettstedet, som hevder å kunne bekrefte det hele, er det altså slutt mellom Miley og Kaitlynn.

Ifølge nettstedet dro Miley denne helgen til Las Vegas sammen med moren og storesøsteren, hvor hun skulle opptre under iHeart Radios musikkfestival.

OPPTRÅDTE: Miley Cyrus sto denne helgen på scenen under iHeart Radios musikkfestival i Las Vegas. Men mens Kaitlynn sto backstage under hennes MTV Video Music Awards, var hun godt plassert i sofaen denne gangen. Foto: NTB Scanpix
OPPTRÅDTE: Miley Cyrus sto denne helgen på scenen under iHeart Radios musikkfestival i Las Vegas. Men mens Kaitlynn sto backstage under hennes MTV Video Music Awards, var hun godt plassert i sofaen denne gangen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En som derimot ikke var med til «syndens by», var Kaitlynn. I stedet delte hun et bilde på Instagrams historiefunksjon, hvor hun satt og dinglet med beina i et par lodne tøfler, skriver nettstedet.

I skrivende sund har ikke de to stjernene uttalt seg om det angivelige bruddet.

Kryptisk melding

At Miley Cyrus og Liam Hemsworth hadde gått fra hverandre, ble først bekreftet av en av Mileys representanter overfor People.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, sa representanten til People, og la til at de begge vil satse på «seg selv og karrieren» fremover.

Kort tid etter uttalelsen delte 26-åringen en kryptisk melding på sin egen Instagram-konto.

Bare få dager senere meldte tabloidavisen Daily Mail at Liam hadde brutt tausheten om bruddet, og skrev at Liam innrømmet at han har hatt det tøft etter separasjonen fra Miley.

- Du forstår ikke hvordan det er, skal Liam Hemsworth angivelig ha sagt til tabloidavisen da han ble spurt om sjokkbruddet.

Kjærlig hilsen

Senere gikk imidlertid stjernen ut på Instagram og avkreftet at han har uttalt seg til noen journalister eller medier om bruddet.

I Instagram-innlegget valgte han også å bryte tausheten om bruddet med sangstjernen på overraskende vis - med en kjærlig hilsen.

- Hei alle sammen. En rask beskjed om at jeg og Miley nylig separerte oss og jeg ønsker henne ingenting annet enn en god helse og lykke fremover, skev Liam til et bilde av en solnedgang over stranden, og fortsatte:

- Dette er en privatsak, og jeg har ikke uttalt eller kommer til å uttale meg til noen journalister eller medier. Eventuelle rapporterte sitater som tilskrives meg er falske. Fred og kjærlighet, skrev stjernen i innlegget.

Vis mer

Ifølge TMZ skal ikke Miley ha begynt å tilbringe tid med Kaitlynn Carter før etter bruddet med Liam, men ifølge The Sun skal den angivelige flørten mellom Miley og Kaitlynn likevel ha kommet som et stort sjokk på «Hunger Games»-kjekkasen.

LES OGSÅ: - På samme fest med sine nye flammer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer