«Luksusfellen»:

Brudd etter «Luksusfellen»-innspilling

Det unge paret hadde svimlende høy gjeld og store drømmer for fremtiden. I dag er det slutt mellom de.

LUKSUSFELLEN: Julie Kittelsen og Joacim Bjørnsen ønsker seg barn, men har ikke økonomien på plass. Så får de en nedslående beskjed. Video: Viaplay. Vis mer
Publisert

I denne ukens episode av «Luksusfellen» er det Julie Kittelsen (27) og Joacim Bjørnsen (26) som har havnet i store økonomiske vansker.

Ekspertene Ahmed Osman (31) og Magne Gundersen (60) reiser til Tønsberg for å hjelpe det unge paret med å rydde opp i pengesekken.

- Rekordsjiktet i «Luksusfellen»

Kittelsen og Bjørnsen bor under innspillingen i en liten kjellerleilighet i Tønsberg som er proppfull av dyre gjenstander kjøpt på nedbetaling.

Drømmen var å stifte familie og kjøpe hus, men den økonomiske situasjonen stakk kjepper i hjulene. Med en totalgjeld på drøyt 1,3 millioner kroner og et overforbruk uten like ser ekspertene mørkt på det.

RING RING: Økonomiekspert Lene Drange gjorde seg ferdig i telefonen i sesongåpningen av «Luksusfellen». Men var det egentlig noen i den andre enden? Video: Viaplay Vis mer

Blant annet brukte det unge paret svimlende 15 000 kroner i måneden på mat.

- Det er i rekordsjiktet i «Luksusfellen», sier Magne Gundersen i episoden.

Det viser seg også at Kittelsen og Bjørnsen hadde hele 36 betalingsanmerkninger og 81 pågående inkassosaker. Drømmen om å stifte familie virket umulig.

Brudd for «Luksusfellen»-paret

Den dag i dag er imidlertid forholdet mellom Julie Kittelsen og Joacim Bjørnsen over. Det bekrefter Kittelsen overfor Se og Hør.

Når Se og Hør slår på tråden legger hun ikke skjul på at det ikke er lett å gå gjennom et brudd.

- Det er jo tøft, sier hun.

Når det gjelder økonomien kan hun røpe at ekspertene har vært til stor hjelp. Det å få et budsjett å følge har vært bra for henne.

- Det går bra med meg og min økonomi, forklarer hun.

SJOKK: Line Langnes Gundersen forlater rommet når «Luksusfellen»-ekspertene gir henne uventet beskjed. Video: Viaplay Vis mer

Drømmen om barn

I programmet forteller Kittelsen i en tårevåt seanse at tidlig overgangsalder har rammet flere i henne familie. Derfor haster det for henne å prøve å få barn - helst før hun fylte 27 år.

Selv om hun ikke lenger er sammen med Bjørnsen består fremdeles drømmen om barn. Hun forteller at hun er åpen for å adoptere.

- Jeg har alltid hatt lyst til å adoptere, sier Kittelsen.

Kittelsen legger også til at hun og Bjørnsen fremdeles er gode venner.

Det bekrefter også Bjørnsen over telefonen til Se og Hør.

- Må få livet på plass

Til tross for at de har bevart vennskapet er han ærlig om at bruddet ikke var lett.

- Nå går det greit, men det var selvfølgelig veldig tøft i starten.

Bjørnsen kan fortelle til Se og Hør at ting ser lyst ut nå. På spørsmål om hvordan økonomien er nå svarer han:

- Overraskende bra!

Han forklarer at han jobber en del overtid for å få endene til å møtes. Bjørnsen virker positiv til den fremgangen han har hatt.

Han forteller også at han er singel og regner med å være det en god stund fremover. Det er visse ting som må på plass før han begynner å tenke på barn.

«LUKSUSFELLEN»: Det blir dramatisk da det viser seg at bilen Hallgeir sitter i ikke er forsikret. Video: Viaplay Vis mer

- Jeg må få livet på plass igjen og bli betalingsdyktig, sier han til Se og Hør.

Verken Kittelsen eller Bjørnsen ønsket å kommentere om økonomien bidro til bruddet.

LES OGSÅ: - Jeg må hente meg inn igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer