«Luksusfellen»:

Brudd etter «Luksusfellen»-innspilling

Det unge paret hadde svimlende høy gjeld og store drømmer for fremtiden. I dag er det slutt mellom de.

LUKSUSFELLEN: Julie Kittelsen og Joacim Bjørnsen ønsker seg barn, men har ikke økonomien på plass. Så får de en nedslående beskjed. Video: Viaplay. Vis mer
Publisert

I denne ukens episode av «Luksusfellen» er det Julie Kittelsen (27) og Joacim Bjørnsen (26) som har havnet i store økonomiske vansker.

Ekspertene Ahmed Osman (31) og Magne Gundersen (60) reiser til Tønsberg for å hjelpe det unge paret med å rydde opp i pengesekken.

- Rekordsjiktet i «Luksusfellen»

Kittelsen og Bjørnsen bor under innspillingen i en liten kjellerleilighet i Tønsberg som er proppfull av dyre gjenstander kjøpt på nedbetaling.

Drømmen var å stifte familie og kjøpe hus, men den økonomiske situasjonen stakk kjepper i hjulene. Med en totalgjeld på drøyt 1,3 millioner kroner og et overforbruk uten like ser ekspertene mørkt på det.

Blant annet brukte det unge paret svimlende 15 000 kroner i måneden på mat.

- Det er i rekordsjiktet i «Luksusfellen», sier Magne Gundersen i episoden.

Det viser seg også at Kittelsen og Bjørnsen hadde hele 36 betalingsanmerkninger og 81 pågående inkassosaker. Drømmen om å stifte familie virket umulig.

Brudd for «Luksusfellen»-paret

Den dag i dag er imidlertid forholdet mellom Julie Kittelsen og Joacim Bjørnsen over. Det bekrefter Kittelsen overfor Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.