Audrina Patridge:

- Brudd etter knappe tre måneder

TV-profilen skal være singel igjen.

SLUTT: Audrina Patridge skal være ledig på markedet igjen. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Audrina Patridge skal være ledig på markedet igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom den hyggelige nyheten om at alenemoren og «The Hills»-stjernen, Audrina Patridge (33), hadde funnet lykken igjen - fire måneder etter at hun brøt med kjæresten Ryan Cabrera (36).

Flere amerikanske medier skrev da at hennes nye flamme var bareieren Matt Chase. Duoen ble blant annet observert sammen på Aerosmith-vokalist, Steven Tyler (71), sin Grammy-fest i februar, men begynte å date i januar.

- De har vært sammen i litt over en måned. Han er veldig snill og søt mot henne, fortalte en venn nær paret til Us Weekly den gang.

Nå, knappe tre måneder senere, skal forholdet mellom de to være over.

Saken fortsetter nedenfor.

- Matt og Audrina treffes ikke lenger. Audrina er absolutt singel, forteller en kilde til Us Weekly.

Før den stormfulle romansen med Chase var altså Patridge sammen med musikeren Ryan Cabrera. De to datet først en liten periode i 2010, og fant tilbake til hverandre i fjor høst. Men etter bare fem måneder gikk de hver til sitt nok en gang.

33-åringen har ikke hatt spesielt mye hell i kjærligheten de siste årene. Etter kun ti måneder som ektepar kom nyheten om at hun skulle skilles fra BMX-proffen, Corey Bohan (37), høsten 2017.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

My little princess💗

A post shared by Audrina Patridge (@audrinapatridge) on

Turbulent ekteskap

Paret har datteren Kirra Max (2) sammen, og bruddet var av det turbulente slaget. I oktober samme året, ble det kjent at Audrina hadde fått full omsorgsrett for datteren, etter at duoen hadde gått rettens vei. Audrina ble også tildelt omsorgen for deres felles hund, Lady.

Ifølge dokumenter, innhentet av The Blast, fikk Corey mulighet til å besøke datteren, men overleveringen av barnet måtte finne sted på politistasjonen.

Og i fjor høst ble det kjent at TV-stjernen har fått innvilget hovedomsorgen for datteren foreløpig, meldte The Blast.

Saken fortsetter nedenfor.

Nyheten om bruddet kom kort tid etter at «The Hills»-stjernen søkte om et midlertidig besøksforbud mot Corey. Dette fordi hun skal ha følt seg usikker på hvordan han ville reagere da hun søkte om separasjon.

- Corey har sagt flere ganger til Audrina at «hvis du forlater meg, så kommer jeg etter deg», uttalte en kilde den gang.

Corey skal derimot ha nektet når det kom til beskyldningene mot ham, og et par dager etterpå leverte Audrina datteren hos faren i Los Angeles. Ifølge kilder nær henne skal hun imidlertid ikke ha vært glad for å levere datteren hos sin fraseparerte ektemann.

Tilbake på TV-skjermen

Patridge ble for første gang sammen med den australske BMX-kjøreren i 2008. De var gjennom flere brudd, andre forhold - og gjenforeninger, før de forlovet seg i november 2015. Sommeren året etter ble de foreldre for første gang, og i desember 2018 ble skilsmissen fullført.

Saken fortsetter nedenfor.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Til sommeren gjør Audrina og en rekke av de andre «The Hills»-stjernene comeback i TV-serien «The Hills: New Beginnings».

I den nye traileren (ovenfor) kan du blant annet se at den flotte brunetten spiser middag med en annen eks-kjæreste, nemlig Justin Brescia (37), som hun også var i et turbulent av-og-på forhold med for ti år siden.

- Det har vært fantastisk å treffe alle sammen igjen, og mer eller mindre fortsette der vi slapp. Det har vært en vill tid, fortalte hun om gjenforeningen til Us Weekly i desember.

LES OGSÅ: - Ikke ferdig med sex selv om man er i 70-årene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer