<strong>SKILLES:</strong> Peter Sagan og Katarína Smolkova skal skilles. Her under bryllupet i 2015. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix
SKILLES: Peter Sagan og Katarína Smolkova skal skilles. Her under bryllupet i 2015. Foto: AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer

Peter Sagan og Katarína Smolkova skilles:

Brudd etter knappe tre års ekteskap

Den regjerende verdensmesteren og innehaveren av den grønne trøya i Tour de France, Peter Sagan (28), skilles fra modellkona.

Publisert
Sist oppdatert

Den slovakiske syklisten Peter Sagan (28) skal skilles, etter i underkant av tre års ekteskap.

Bruddnyheten avslørte han selv på Facebook i går kveld.

- Etter en lang og gjennomtenkt diskusjon har «Kate» og jeg kommet fram til konklusjonen at vi vil få det bedre hvis vi blir separert. Vi føler at vi skal fortsette våre liv som gode venner, og vi er enige om at det er den rette beslutningen, skriver Sagan.

Han og Smolkova giftet seg i Slovakia i november 2015, og paret fikk sønnen Marlon (9 md.) like etter at Sagan tok VM-gull i Bergen i fjor.

Fantastisk reise

- Vi forelsket oss og har vært gjennom en fantastisk reise sammen, og vi ble velsignet med en nydelig sønn, Marlon. «Kate» har vært en viktig del av mitt liv. Hun har støttet meg i alle disse årene i min karriere og er en flott mor, fortsetter Sagan.

Sagan, som sykler for Bora–Hansgrohe, skriver at deres fokus nå ligger på sønnen, og at de ikke har noen ytterligere kommentar.

Slovaken står hittil med to etappeseire i årets Tour de France. 28-åringen har vunnet den grønne trøya fem ganger tidligere.

<strong>TOUR-SUKSESS:</strong> Peter Sagan har tilsynelatende ikke latt bruddet gå utover innsatsen hans i Tour de France 2018. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix
TOUR-SUKSESS: Peter Sagan har tilsynelatende ikke latt bruddet gå utover innsatsen hans i Tour de France 2018. Foto: Pa Photos/ NTB scanpix Vis mer

Det er uvisst om separasjonen vil ha noe å si for Sagans videre deltakelse.

Smolkova deltok i den slovakiske versjonen av Miss Universe i 2007.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Rammet av mystisk ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer