«Jakten på kjærligheten»:

Brudd etter «Jakten» - fant kjærligheten

Bonde Inger Lund og frier Gjermund Lien Dahl ble et par i siste «Jakten på kjærligheten»-episode. Nå har de gått hver til sitt og funnet lykken på hver sin kant.

DATER: Gjermund Lien Dahl har funnet lykken på ny etter mandagens «Jakten på kjærligheten»-finale. Foto: Privat
DATER: Gjermund Lien Dahl har funnet lykken på ny etter mandagens «Jakten på kjærligheten»-finale. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok mange «Jakten på kjærligheten»-seere som ble overrasket etter at siste episode av årets sesong ble sendt mandag kveld.

Der ble det nemlig kjent at bonden Inger Lund (29) og frieren Gjermund Lien Dahl (27) var blitt et par, men etter innspillingen har duoen gått hver til sitt.

I ettertid har bonden funnet lykken med frieren Simen Kummeneje (28), som hun i utgangspunktet dumpa til fordel for Lien Dahl og som ble omtalt som «Jakten»-historiens såreste øyeblikk.

- Jeg tok kontakt med Simen cirka en måned etter at Gjermund og jeg avsluttet. Vi møttes en del i løpet av oktober og november og det har føltes veldig fint og naturlig, forteller Inger Lund til TV 2.

SAMMEN: Simen og Inger er blitt et par etter at innspillingen var ferdig. Foto: TV 2
SAMMEN: Simen og Inger er blitt et par etter at innspillingen var ferdig. Foto: TV 2 Vis mer
BRUDD: I siste episode kunne Gjermund og Inger fortelle at de var blitt et par. Nå har de gått hver til sitt og funnet lykken med andre. Foto: TV 2
BRUDD: I siste episode kunne Gjermund og Inger fortelle at de var blitt et par. Nå har de gått hver til sitt og funnet lykken med andre. Foto: TV 2 Vis mer

Nå viser det seg at også Gjermund Lien Dahl har gått videre etter bruddet.

«Nå kan den vanlige hverdagen begynne igjen, og da kommer nok jeg og Heiko til å bruke tida vår på å bli bedre kjent med disse fine jentene», skriver han blant annet på Instagram.

Overfor Se og Hør bekrefter tv-profilen at han har truffet en ny, nemlig 30 år gamle Svanhild Hagen.

- Vi driver og dater, sier han på telefon tirsdag formiddag.

Rolig tempo

Videre forteller Lien Dahl at de møttes etter å ha begynt å følge hverandre på Instagram hvor de sendte noen meldinger fram og tilbake.

- Hun la ut en story av at hun var ute på noe i Oslo samtidig som jeg var der.

27-åringen forteller at de ikke møttes i hovedstaden, men at Hagen kom på besøk hjemme hos ham.

- Litt yolo (you only live once, journ.anm.), men det var veldig koselig å bli kjent med hverandre. På en måte føles det som jeg har kjent henne i årevis, innrømmer han.

POPULÆR: Aldri før har så mange friere sendt inn brev til en «Jakten på kjærligheten»-bonde, som til 29 år gamle Inger Lund. Video: TV 2 Vis mer

Lien Dahl beskriver ikke 30-åringen som kjæreste på nåværende tidspunkt, men bekrefter at de dater og koser seg sammen.

- Vi har lyst til å ta det rolig, for forhastede beslutninger blir aldri bra, sier han lattermildt.

Svanhild Hagen sier det samme til Se og Hør, at de har det kjempekoselig sammen og at de forsøker å være sammen så ofte de kan.

- Bikkjene våre har nok kommet lenger enn oss, sier hun spøkefullt.

- Mer til felles

Til vanlig jobber Hagen som produksjonsleder i Monster, et selskap som produserer innhold for TV 2, men hun avkrefter at de møttes i forbindelse med innspillingen.

Dette er det ifølge 30-åringen allerede flere som har spekulert på, noe Hagen nå avkrefter.

Gjermund Lien Dahl forteller avslutningsvis at han synes det er fint at Inger Lund og Simen Kummeneje har blitt et par etter at kameraene ble skrudd av.

- Jeg tror de har litt mer til felles enn det Inger og jeg hadde, og jeg unner de begge alt godt.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Forvirring etter brudd-melding

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer