BRUDD: Romanseryktene mellom modell Cara Delevingne og St. Vincent begynte å svirre i mars 2015. Nå skal lykken ha tatt slutt. Foto: Rex Features
BRUDD: Romanseryktene mellom modell Cara Delevingne og St. Vincent begynte å svirre i mars 2015. Nå skal lykken ha tatt slutt. Foto: Rex Features Vis mer

- Brudd etter halvannet år

Modell Cara Delevingne og kjæresten St. Vincent skal ikke ha håndtert å ha et avstandsforhold.

Publisert

SEOGHØR.NO: I starten av 2015 begynte romanseryktene å svirre rundt modell Cara Delevingne (24) og artist Annie Clark (33) - kjent under artistnavnet St. Vincent.

Like etter bekreftet Delevingne forholdet da hun lettet på sløret om sin egen legning.

- Jeg tror mye av grunnen til at jeg føler meg så glad over hvem jeg er i disse dager, er fordi jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, fortalte hun til Vogue i juni i fjor, ifølge E!News.com.

Nå hevder imidlertid flere kilder at forholdet mellom de to stjernene skal ha tatt slutt, fordi de ikke lenger håndterte hverandres travle hverdag.

- Cara og Annie bryr seg mye om hverandre, men presset rundt et avstandsforholdet ble for mye for dem begge, sier en kilde til The Sun og utdyper:

- De har bestemt seg for å avslutte forholdet, men ønsker å fortsette som venner og forhåpentligvis ordne opp i ting senere. Det er ingen tvil om at de elsker hverandre.

Verken Cara eller Annie har foreløpig kommentert bruddryktene.

Saken fortsetter nedenfor.

STERK KJÆRLIGHET: Cara lettet på sløret om den sterke kjærligheten hun føler for Annie Clark tidligere denne sommeren.  Foto: Rex Features
STERK KJÆRLIGHET: Cara lettet på sløret om den sterke kjærligheten hun føler for Annie Clark tidligere denne sommeren. Foto: Rex Features Vis mer

- Meningen med livet er kjærlighet

Bruddet mellom dem skal ha skjedd kort tid etter supermodellen åpnet seg om den enorme kjærligheten hun føler for Grammy-vinneren.

- Før vissste jeg ikke hva kjærlighet var - ekte kjærlighet. Jeg forsto ikke dybden av det. Jeg trodde alltid at det var meg mot verden. Nå forstår jeg at meningen med livet er kjærlighet. Enten om det er for deg selv eller for verden eller for kjæresten din, sa hun til Vouge, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

Et bilde publisert av Cara Delevingne (@caradelevingne)

Cara har tidligere også har vært sammen med «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (36), men avslørte i fjor at hun ikke ønsket å sette en merkelapp på legningen sin.

- Jeg har erotiske drømmer kun om menn. For to netter siden drømte jeg at jeg gikk bort til en gutt, som var omgitt av venner, og kastet meg over ham, innrømmet hun.

- Men det er kvinner som inspirerer meg, og de har også vært min undergang. Jeg har bare blitt såret av jenter. Først og fremst min mor, avslørte hun ifølge E!News.

EKSEN: I starten av 2014 hadde Cara et kort forhold med skuespiller Michelle Rodriguez.  Foto: Afp
EKSEN: I starten av 2014 hadde Cara et kort forhold med skuespiller Michelle Rodriguez. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: - Et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer