«Too Hot To Handle»:

Brudd etter flere mislykkede forsøk

Bryce Hirschberg og Nicole O'Brien går hver til sitt.

OVER OG UT: Bryce Hirschberg og Nicole O'Brien går hver til sitt, bekrefter førstnevnte overfor People. Her er de under innspillingen av «Too Hot To Handle». Foto: Netflix
OVER OG UT: Bryce Hirschberg og Nicole O'Brien går hver til sitt, bekrefter førstnevnte overfor People. Her er de under innspillingen av «Too Hot To Handle». Foto: Netflix Vis mer
Publisert

Netflix-serien «Too Hot To Handle» har fått mye oppmerksomhet denne våren, og datingprogrammet slo definitivt an hos det norske TV-publikumet. Konseptet går ut på at de ti deltakerne skal holde fingrene så langt unna hverandre som bare mulig. Klarer de ikke det, blir nemlig pengepotten mindre og mindre.

Ikke overraskende var det mange deltakere som ikke klarte nettopp det, og Harry Jowsey og Francesca Farago var de to som sørget for det største pengesluket. De forelsket seg inne i villaen, og i mai kom nyheten om at de hadde forlovet seg.

Også deltakerne Bryce Hirschberg (30) og Nicole O'Brien (23) fant tonen under innspillingen, men det var først etter kameraene ble slått av, at de begynte å date og virkelig falt for hverandre.

Nå har imidlertid paret gjort det slutt, bekrefter Hirschberg overfor People.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Mange forsøk

Bruddnyheten kommer bare noen måneder etter at duoen bekreftet romansen offentlig. Det gjorde det i april, etter å ha datet i om lag ett år etter at «Too Hot To Handle»-innspillingen var ferdig.

Hirschbergs representant avslører overfor People at årsaken til bruddet er den store avstanden mellom dem. 30-åringen bor nemlig i California i USA, mens O'Brien er bosatt i Storbritannia.

View this post on Instagram

Nicole + Bryce = #Nyce

A post shared by Bryce ⚓️ (@brycehirschberg) on

- Jeg kan bekrefte at Bryce og Nicole i forrige uke bestemte seg for å gjøre det slutt etter å ha forsøkt å få langdistanseforholdet til å fungere i flere måneder, sier Hirschbergs representant Zack Teperman til People.

Også Hirschberg selv kommenterer bruddet, og til ukebladet sier 30-åringen at han og den syv år yngre ekskjæresten har gjort mange forsøk på å holde kjærligheten i live - uten å lykkes.

- Etter flere feilslåtte forsøk på å møte hverandre på grunn av karantene og grensekontroll, bestemte vi oss for at å gå videre og forbli venner var den beste veien å gå, sier «Too Hot To Handle»-deltakeren til magasinet.

Det var som nevnt etter at tv-kameraene ble slått av at eksparet virkelig falt for hverandre. Inne i villaen fant nemlig Hirschberg tonen med O'Briens beste venninne, Chloe Veitch.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Forlovet seg

Til tross for at lykken ikke skulle vare for Bryce Hirschberg og Nicole O'Brien, smiler livet for flere andre av deltakerne i årets sesong av «Too Hot To Handle».

Harry Jowsey og Francesca Farago kom seg helskinnet gjennom tv-eksperimentet, og klarte også å bevare romantikken etter endt innspilling. I mai overrasket de «alle» med å forlove seg.

Jowsey hadde egentlig planer om å fri i Paris, men planene ble skrinlagt grunnet coronaviruset. Han bor nemlig i Los Angeles, og hun i Canada. Dermed måtte han ty til en alternativ løsning.

View this post on Instagram

who watched the reunion!? 👀

A post shared by TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago) on

Under en videochat-reunion for Netflix-serien snakket paret om hvordan forholdet deres har vært i året etter innspillingen. Tv-vert Desiree Burch spurte deretter paret om Jowsey hadde stilt det store spørsmålet, noe han avviste, skrev E! News i mai.

- Kan man gjøre det over Zoom? Vel, vi kan like gjerne gjøre det, sa Jowsey før han gikk ned på kne og flekket opp en godteriring.

- Jeg vil bare si at du definitivt har endret livet mitt, jeg elsker deg så mye og kan ikke vente med å tilbringe evigheten med deg. Vil du gjøre dette? Vil du gifte deg, spurte han.

Og svaret var heldigvis «ja».

RETT ØST: Maria (20) og Elias (23) + blind date + østers for første gang = en veldig klein opplevelse. Video: Dplay. Vis mer

I «Too Hot to Handle» er de ti deltakernes mål å holde fingrene så langt fra hverandre som overhodet mulig. Bestemmer de seg for å onanere, kysse eller ha sex, koster det svært dyrt.

Tidligere har produsentene av programmet fortalt at deltakere som for eksempel er fysne på en blowjob i varmen kan risikere å tape 6000 dollar - eller 62 000 norske kroner. Det trekkes fra den totale premiepotten på 100 000 dollar, en pott som skal deles på alle - og det kan derfor bli svært dårlig stemning om noen går for langt.

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer