Demi Lovato:

- Brudd etter fire måneder

Popstjernen sendte blomster til seg selv etter at hun ble singel.

SINGEL: Sangfuglen Demi Lovato skal være ledig på markedet igjen, etter bruddet med Henry Levy (t.h.). Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Sangfuglen Demi Lovato skal være ledig på markedet igjen, etter bruddet med Henry Levy (t.h.). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av november ble stjerneartisten Demi Lovato (26) for første gang linket til klesdesigneren Henry Levy, også kjent som Henri Alexander.

Det skulle derimot gå nesten to måneder før popstjernen valgte å bekrefte at hun hadde fått seg en ny flamme. Det gjorde hun ved å legge ut en video, filmet på et privatfly, hvor de to kysser hverandre.

Fansen lot seg begeistre, og på Twitter var det tusenvis som publiserte hjerter og andre lovord etter den hyggelige nyheten.

I midten av januar delte også Henry Levy et bilde av seg selv og den talentfulle sangeren på Instagram - sammen med tre røde hjerter.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️.

A post shared by Henri Alexander (@henrialexanderlevy) on

- Brudd forrige uke

Men lykken skulle bli kortvarig. Sist uke, etter fire måneder som par, meldte nemlig flere amerikanske nettsteder at Lovato er singel igjen.

- De dater ikke lenger, sa en venn nær artisten til People forrige tirsdag.

Og bare to dager senere delte 26-åringen et bilde av en nydelig blomsterbukett med 24 rosa roser på sin Instagram-story, ifølge samme nettsted.

- Du er vakker, du er elsket, og du er verdt et lykkelig og sunt liv, stod det på kortet som kom med rosene.

Og det var ikke hvem som helst som hadde sendt henne de flotte blomstene. Det hadde nemlig Demi Lovato gjort selv.

«Fordi noen ganger må man sende blomster til seg selv ...» skrev hun på Instagram-story sammen med emneknaggen «SelfLove».

I skrivende stund har verken Demi eller Henry kommentert det angivelige bruddet, men han har fortsatt et bilde sammen med henne liggende åpent på Instagram.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Brøt tausheten

2018 ble et tøft år for Demi Lovato, preget av svært mye smerte og vonde minner.

I juli sjokkerte hun en hel verden da hun ble hastet til sykehuset etter det som ble omtalt som en angivelig overdose. Først måneden etter ble hun skrevet ut fra sykehuset, og derfra dro hun direkte til avrusning.

I august snakket sangstjernen ut om sykehusinnleggelsen for første gang, i et innlegg på Instagram-profilen sin, hvor hun har over 70 millioner følgere.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette å kjempe mot for å beseire, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun i innlegget.

I september valgte også Lovatos mor, den velkjente sangeren Dianna de la Garza (56), å uttale seg om den grusomme dagen i slutten av juli.

- Jeg begynner bokstavelig talt å riste når jeg begynner å huske på hva som skjedde den dagen, sa moren.

Dianna fortalte videre at hun husker at hun ble bombardert med tekstmeldinger fra sine nære og kjære, som uttrykte sin bekymring for datteren hennes, men at hun likevel ikke forsto hva som hadde skjedd.

Det var ikke før 56-åringen fikk en telefon fra Demis assistent, Kelsey Kershner, at hun forsto alvoret.

- Jeg var i sjokk. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, fortalte hun, og la til:

- Det var noe jeg aldri hadde forventet å høre om barna mine.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Løy om egen tilstand

Demi Lovato har tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer. I 2012 hevdet hun imidlertid at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusingsklinikk.

I 2017 røpet hun derimot i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

På det tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden … Jeg var ruset i typ to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Hi 🌹

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Kom med innrømmelse

I tiden etter innrømmelsen har sangeren fortalt at hun har kjempet en hard kamp for å holde seg edru, og stjernen har dessuten uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21.

I fjor sommer, før sykehusinnleggelsen, slapp hun låten «Sober», der hun tilsynelatende innrømmet å ha havnet tilbake i gamle spor.

«Mamma, jeg er så lei meg, jeg er ikke edru lenger. Og pappa, vær så snill å tilgi meg for drinkene jeg har sølt på gulvet», synger hun i en av strofene i den hjerteskjærende pianoballaden, ifølge People.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Dårlig forhold til egen kropp

Demis problemer og usikkerhet begynte allerede da hun deltok i skjønnhetskonkurranser som syvåring. Sangeren har tidligere sagt at det forverret selvbildet hennes, og at det gjorde henne suicidal.

- Jeg hadde et dårlig forhold til min egen kropp lenge før det, men det hjalp ikke å stå på scenen og bli dømt for utseendet mitt, sa hun i et intervju med Cosmopolitan Magazine i 2013.

Som niåring utviklet den tidligere Disney-stjernen spiseforstyrrelser, og i en alder av 12 år begynte hun med selvskading - samtidig som hun sammenlignet seg selv med modeller hun så i blader.

- Da jeg la på meg fordi jeg utviklet meg til å bli en kvinne, kikket jeg på bilder av jenter i magasiner og sa til meg selv: «Vent, det er ikke sånn jeg ser ut. Jeg har altfor mye fett på hoftene og rumpa», forklarte hun til magasinet.

LES OGSÅ: Brudd for «Paradise Hotel»-paret

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer