Chris Pine og Annabelle Wallis:

- Brudd etter fire år

Chris Pine og kjæresten skal ha avsluttet forholdet.

SINGEL: Hollywood-kjekkasen skal nå være tilbake på markedet. Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / REX / NTB
SINGEL: Hollywood-kjekkasen skal nå være tilbake på markedet. Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Chris Pine (41) skapte nylig overskrifter etter at han på nye bilder ikke var til å kjenne igjen. Grunnen til det ustelte håret og det store skjegget har hittil vært ukjent, men nå kan det kanskje tyde på at kjærlighetssorg kan være fasiten.

Etter nesten fire år sammen skal nemlig Pine og skuespiller Annabelle Wallis (37) ha gått hver til sitt.

Det avslører en kilde nær paret overfor ET Online som legger til at de ikke har vært sammen på noen måneder.

KRYPTISK: Sophie Elise og Isak Dreyer flørtet åpenlyst på «Farmen kjendis» og rødmet da de ble spurt om forholdet deres på finalefesten i slutten av februar. Nå kan det virke som at romansen er over. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Hemmelighetsfull

Det var våren 2018 Pine begynte å date Wallis. Romanseryktene rundt duoen startet å svirre da de ble observert sammen på Heathrow flyplass i London mars samme år, og ytterligere fyr ble kastet på bålet da de en måned senere ble sett på en middag sammen i Malibu i Los Angeles.

BRUDD: Her er Annabelle Wallis og Chris Pine sammen på tur Los Angeles i april i fjor. Foto: Bauer-Griffin / Splash News / NTB
BRUDD: Her er Annabelle Wallis og Chris Pine sammen på tur Los Angeles i april i fjor. Foto: Bauer-Griffin / Splash News / NTB Vis mer

I juli 2018 ble de avbildet hånd i hånd på spasertur i Wallis' hjemland, England, og kort tid etter dro de på sommerferie med Pines foreldre i Italia.

Pine og Wallis har holdt forholdet svært privat og har ikke vært ofte å se sammen. De ble sist observert ute på tur i fjor.

Wallis har vært svært sparsommelig på hva hun deler til sine en millioner følgere på Instagram, mens «Star Trek»-skuespilleren på sin side ikke har en kjent offentlig Instagram-konto.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Wallis, kjent fra blant annet dramaserien «Peaky Blinders», har tidligere vært sammen med en annen Chris, nemlig Coldplay-vokalisten Chris Martin (45).

Etter bruddet uttalte hun følgende:

SINGEL IGJEN: Annabelle Wallis og Chris Pine skal ha gått hver til sitt. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP
SINGEL IGJEN: Annabelle Wallis og Chris Pine skal ha gått hver til sitt. Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP Vis mer

- Det blir vanskelig når man deler fra privatlivet. Det er bare distraherende. Det er en helt annen jobb i seg selv å gå den retningen der. Jeg elsker den personen jeg elsker, men det betyr så utrolig mye for meg at jeg ønsker å holde det privat. Men jeg har ikke noe å skjule, sa hun til Sydney Morning Herald, ifølge People.

Pine på sin side har på sin side vært koblet til stjerner som Olivia Munn (41), Audrina Partridge (36) og Zoë Kravitz (33).

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

Ny film

Senere i år er Pine aktuell med filmen «Don't Worry Darling», regissert av venninnen Olivia Wilde (37). I fjor delte Wilde en hyllest til kompisen sin i et Instagram-innlegg.

«Jeg har kjent den herlige Chris Pine i nesten 16 år, og han har alltid vært en av de mest sjenerøse, støttende, intelligente, og dyktige skuespillerne der ute», skrøt Wilde.

Filmen har fått mye oppmerksomhet grunnet romansen som oppsto mellom Wilde og den ti år yngre artisten Harry Styles (28). Filmen har premiere i USA til høsten.

LES OGSÅ: Røper brudd og kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer