Chris Pine og Annabelle Wallis:

- Brudd etter fire år

Chris Pine og kjæresten skal ha avsluttet forholdet.

SINGEL: Hollywood-kjekkasen skal nå være tilbake på markedet. Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / REX / NTB
SINGEL: Hollywood-kjekkasen skal nå være tilbake på markedet. Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Chris Pine (41) skapte nylig overskrifter etter at han på nye bilder ikke var til å kjenne igjen. Grunnen til det ustelte håret og det store skjegget har hittil vært ukjent, men nå kan det kanskje tyde på at kjærlighetssorg kan være fasiten.

Etter nesten fire år sammen skal nemlig Pine og skuespiller Annabelle Wallis (37) ha gått hver til sitt.

Det avslører en kilde nær paret overfor ET Online som legger til at de ikke har vært sammen på noen måneder.

Hemmelighetsfull

Det var våren 2018 Pine begynte å date Wallis. Romanseryktene rundt duoen startet å svirre da de ble observert sammen på Heathrow flyplass i London mars samme år, og ytterligere fyr ble kastet på bålet da de en måned senere ble sett på en middag sammen i Malibu i Los Angeles.

I juli 2018 ble de avbildet hånd i hånd på spasertur i Wallis' hjemland, England, og kort tid etter dro de på sommerferie med Pines foreldre i Italia.

Pine og Wallis har holdt forholdet svært privat og har ikke vært ofte å se sammen. De ble sist observert ute på tur i fjor.

Wallis har vært svært sparsommelig på hva hun deler til sine en millioner følgere på Instagram, mens «Star Trek»-skuespilleren på sin side ikke har en kjent offentlig Instagram-konto.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer