Pete Davidson og Phoebe Dynevor

Brudd etter fem måneder

Stjerneparet skal ha gått hver til sitt.

BRUDD: Nettstedet melder at det skal være slutt mellom stjerneparet. Foto: SplashNews.com/NTB
BRUDD: Nettstedet melder at det skal være slutt mellom stjerneparet. Foto: SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert

I midten av mars begynte romanseryktene mellom «Bridgerton»-stjernen Phoebe Dynevor (26) og komiker Pete Davidson (27) å svirre. Det var etter at paret ble sett hånd i hånd i Staffordshire, hvor førstnevnte kommer fra.

TIl tross for at verken Dynevor eller Davidson bekreftet romansen kunne likevel sistenvnte avsløre noen detaljer i en spørretime med universitetsstudenter.

På spørsmål fra en av studentene om hvem som er hans kjendiscrush, svarte han nemlig følgende:

- Jeg er med kjendiscrushet mitt. Ja. Så. Ja, sa han mens han gliste bredt.

Romansen skulle imidlertid vise seg å være av det kortvarige slaget, da The Sun melder at paret ikke lenger er kjærester - og det etter kun fem måneder.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- En ekte virvelvind

En kilde har også tidligere uttalt seg også om den angivelige flørten overfor Entertainment Tonight.

- Det startet med et vennskap, og de forsto fort at det var kjemi mellom dem. Pete og Pheobe startet med uformell dating, men i det siste har det blitt mer seriøst, sier vedkommende til kjendisnettstedet.

FORELSKET: Paret ble observert sammen på Wimbledon Tennis Championships dette året. Må skal det angivelig være slutt mellom duoen. Foto: SplashNews.com/NTB
FORELSKET: Paret ble observert sammen på Wimbledon Tennis Championships dette året. Må skal det angivelig være slutt mellom duoen. Foto: SplashNews.com/NTB Vis mer

The Sun skriver imidlertid at flørten skal ha rent ut i sanden. Det røper et par - som er nære venner av duoen - overfor nettstedet.

- Pete og Phoebes romanse var en ekte virvelvind, og fra starten var de begge veldig dedikerte. Men etterhvert som tiden har gått har det blitt mer og mer åpenbart at det vil være vanskelig å få det til å funke.

Coronasituasjonen skal også ha vært en avgjørende faktor i parets brudd, ifølge kilden.

- Folk kan ikke bare hoppe på fly og reise rundt i verden når de måtte ønske. Det har gjort det enda vanskeligere. Det ble ganske åpenbart etter at Phoebe tok turen til Kroatia med vennene sine i stedet for å besøke Pete i Amerika, fortsetter kilden til nettstedet.

Forlovet seg

Mest oppmerksomhet har komikeren fått for sitt forhold med sangfuglen Ariana Grande (27). De to ble kjærester og forlovet i 2018, men også det forholdet tok slutt samme året.

Det var kun få uker etter kjærestenyheten at det ble kjent at 27-åringen hadde gått ned på kne og fridd til superstjernen. Da han prydet Variety Power of Young Hollywood Issue i 2018 kunne han blant annet fortelle hvordan han fridde til sin eksforlovede.

- Jeg ville ikke gjøre noe rart. Vi lå i sengen etter å ha sett en film, og jeg sa bare «Vil du gifte deg med meg?». Det var veldig kult, sa han på den tiden.

Siden den gang har Davidson vært i kortvarige forhold med Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber og inntil nå nylig - «Bridgerton»-stjernen.

BRUDD: I «Singletown» ble vi vitne til at Emir gikk ned på kne og fridde til sin Charlotte. Nå har lykken snudd og det tidligere paret avslører at de ikke lenger er forlovet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisdatteren bekrefter brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer