Zac Efron og Vanessa Valladares:

- Brudd etter fem måneder

Zac Efron er angivelig en singel mann igjen.

BRUDD: Flere medier melder at Zac Efron og Vanessa Valladares har gått hver til sitt. Her er de fotografert i Byron Bay på vei til lunsj i sommer. Foto: NTB
BRUDD: Flere medier melder at Zac Efron og Vanessa Valladares har gått hver til sitt. Her er de fotografert i Byron Bay på vei til lunsj i sommer. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Zac Efron (33) og den australske modellen Vanessa Valladares (25) skal ha gått hver til sitt, fem måneder etter at de møttes. Det melder flere utenlandske medier, deriblant The Sun.

De to møttes på en kafé i Australia i juni, og skal raskt ha funnet tonen. De har i ettertid blitt observert sammen en rekke ganger, blant annet på lunsj og hånd i hånd på spaserturer.

- De møttes tidligere i sommer. De begynte å henge sammen i juli og var nylig på en skireise sammen. Man kan se de har det gøy. Hun tilbringer mye tid hjemme hos han, sa en kilde til People i sommer.

Nå skal derimot romansen ha tatt slutt, og det skal ha vært avstand som bidro til bruddet.

- Jobben ødela

Ifølge The Sun skal Efron over lengre tid ha oppholdt seg ved Byron Bay som ligger på østkysten av Australia. Det var i dette området han møtte Valladares.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

I høst måtte han imidlertid flytte til Sør-Australia og byen Adelaide, hvor han er opptatt med å spille inn film. Avstandsforholdet skal ikke ha vært til å holde ut - til tross for at de angivelig planla å kjøpe hus sammen.

- Zac og Vanessa virket som ekte vare. De var helt oppslukt av hverandre. Så når han bestemte seg for å slå seg ned i Australia over en lengre periode, foreslo han at de skulle kjøpe sitt første hjem sammen, sier en kilde til The Sun.

Paret skal ha vært på noen visninger, men skuespillerens jobb skal til slutt ha gjort det umulig for dem å tilbringe så mye tid sammen som de ønsket.

- Zacs jobb og den tvungne distansen har virkelig slitt på forholdet, sier kilden.

Koblet til kollega

Dette er angivelig Efrons tredje brudd i 2020, da det i januar ble kjent at han hadde brutt med den danske svømmeren Sarah Bro (24). De to ble koblet til hverandre tidlig i 2019, men skal altså ha brutt forholdet i januar, ett år senere.

ROMANSERYKTER: Zac Efron ble etter bruddet med danske Sarah Bro koblet til Halston Sage. Foto: Matt Baron/REX/NTB
ROMANSERYKTER: Zac Efron ble etter bruddet med danske Sarah Bro koblet til Halston Sage. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer

Samtidig så det ikke ut til at skuespilleren tok bruddet altfor hardt.

Samme måned ble han nemlig koblet til skuespiller Halston Sage (27), men det ble heller en kortvarig romanse, da han fem måneder senere ble koblet til Valladares som han nå angivelig har brutt forholdet med.

Vil slå seg til ro

Det er liten tvil om at Zac Efron er og forblir en populær mann. Helt siden han ble kjent gjennom «High School Musical»-filmene i ungdomsårene har han vært svært ettertraktet, og «alles» øyne følger ham hvor enn han går.

Det er heller ingen hemmelighet at en rekke kvinner har fått en sjans hos Hollywood-stjernen. Etter sitt fem år lange forhold til skuespillerkollega Vanessa Hudgens (31), har det nemlig vært gjennomtrekk i Efrons kjærlighetsliv - men det skal ikke stå på at han ikke ønsker å slå seg til ro.

I et intervju med magasinet Cosmopolitan allerede i 2017 kunne han avsløre at han hadde et ønske om nettopp det - å slå seg til ro.

- Jeg har ikke tenkt så mye over det å slå seg til ro før nå nylig. Nå som jeg nærmer meg 30-årene, er jeg mye sammen med folk i flotte forhold. Jeg innser at man må finne sin egen lykke før man kan gjøre andre lykkelige, sa Efron den gang.

LES OGSÅ: Prøver å bli gravide igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer