Halsey:

- Brudd etter fem måneder

Flere mistenker at sangstjernen har funnet tilbake til ekskjæresten Yungblud.

OVER?: Flere tror nå at det er over og ut mellom artisten Halsey og skuespilleren Evan Peters etter flere hint i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
OVER?: Flere tror nå at det er over og ut mellom artisten Halsey og skuespilleren Evan Peters etter flere hint i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I høst sjokkerte Halsey (25) fansen da hun dukket opp med «American Horror Story»-stjernen Evan Peters (33) på den røde løperen i anledning feiringen av seriens 100. episode. Få dager senere dukket de også opp på Halseys årlige halloweenfest.

Dette kom som en overraskelse på mange, da det på tidspunktet ennå ikke var bekreftet at forholdet mellom Halsey og artisten Dominic Richard Harrison (22), bedre kjent som Yungblud, hadde tatt slutt. Halsey og Harrison hadde datet i nesten et år, før de skal ha endt forholdet i starten av september.

Nå kan det imidlertid se ut til at Halsey ikke lenger dater Evan Peters. Flere mistenker nemlig at hun har gått tilbake til ekskjæresten.

Mistenker brudd

Ifølge Page Six tror flere fans nå at 25-åringen har funnet tilbake til Yungblud. Mandag skal nemlig Halsey ha publisert en Instagram-historie av middagstallerkenen sin, etterfulgt av teksten:

«Mitt første forsøk på å lage søndagsmiddag», etterfulgt av emneknaggen #YorkshireCertifies, som kan oversettes til #YorkshireGodtatt på norsk.

Denne Instagram-historien skal britiske Yungblud, som er født i Doncaster i Yorkshire, ha republisert på sin egen Instagram-historie - fulgt av teksten «Kan bekrefte».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer