Halsey:

- Brudd etter fem måneder

Flere mistenker at sangstjernen har funnet tilbake til ekskjæresten Yungblud.

OVER?: Flere tror nå at det er over og ut mellom artisten Halsey og skuespilleren Evan Peters etter flere hint i sosiale medier. Foto: NTB scanpix
OVER?: Flere tror nå at det er over og ut mellom artisten Halsey og skuespilleren Evan Peters etter flere hint i sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I høst sjokkerte Halsey (25) fansen da hun dukket opp med «American Horror Story»-stjernen Evan Peters (33) på den røde løperen i anledning feiringen av seriens 100. episode. Få dager senere dukket de også opp på Halseys årlige halloweenfest.

Dette kom som en overraskelse på mange, da det på tidspunktet ennå ikke var bekreftet at forholdet mellom Halsey og artisten Dominic Richard Harrison (22), bedre kjent som Yungblud, hadde tatt slutt. Halsey og Harrison hadde datet i nesten et år, før de skal ha endt forholdet i starten av september.

Nå kan det imidlertid se ut til at Halsey ikke lenger dater Evan Peters. Flere mistenker nemlig at hun har gått tilbake til ekskjæresten.

TILBAKE: Det er allerede kjent at Melina og de svenske brødrene Daniel og Pierre Louis gjør comeback i årets sesong av «Ex on the beach». Nå viser det seg at flere gamle kjenninger ønsker å være med på moroa. Vis mer

Mistenker brudd

Ifølge Page Six tror flere fans nå at 25-åringen har funnet tilbake til Yungblud. Mandag skal nemlig Halsey ha publisert en Instagram-historie av middagstallerkenen sin, etterfulgt av teksten:

«Mitt første forsøk på å lage søndagsmiddag», etterfulgt av emneknaggen #YorkshireCertifies, som kan oversettes til #YorkshireGodtatt på norsk.

Denne Instagram-historien skal britiske Yungblud, som er født i Doncaster i Yorkshire, ha republisert på sin egen Instagram-historie - fulgt av teksten «Kan bekrefte».

Dermed ble romanseryktene igjen sparket i gang, og flere har nå lagt merke til at Halsey har slettet bilder av Evan Peters fra sin Instagram-konto. Deriblant et bursdagsbilde.

BRUDD?: Flere spekulerer nå på om det er over og ut mellom Halsey og skuespiller Evan Peters. Her er de avbildet under sin rød løper-debut i høst, utkledd som den ikoniske artistduoen Sonny og Cher. Foto: NTB scanpix
BRUDD?: Flere spekulerer nå på om det er over og ut mellom Halsey og skuespiller Evan Peters. Her er de avbildet under sin rød løper-debut i høst, utkledd som den ikoniske artistduoen Sonny og Cher. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Vent, Halsey og Evan har slått opp? Og hun er kanskje tilbake med Yungblud? Jeg er forvirret», skriver en bruker på Twitter.

«At Halsey og Yungblud spiser middag sammen får meg til å skrike», skriver en annen.

«De er så søte. Jeg vil at de skal gifte seg og lage vakre babyer», skriver en tredje, helt tydelig i ekstase over spekulasjonene.

Selv har verken Halsey eller Peters kommentert bruddryktene foreløpig, men det kommer de kanskje heller ikke til å gjøre med det første. Halsey er nemlig kjent for å holde privatlivet tett mot brystet.

Halsey har også tidligere vært i et av-og-på forhold med artisten G-Eazy, men de gikk hver til sitt høsten 2018.

Snakker norsk

I slutten av februar var Halsey, hvis egentlige navn er Ashley Nicolette Frangipane, å se i Oslo Spektrum, da hun besøkte Norge som en del av verdensturneen sin. Før hun inntok scenen i hovedstaden kunne hun derimot briljere med norskkunnskaper på Instagram.

På Instagrams historie-funksjon delte hun to bilder hvor hun viste frem språkkunnskapene. Om det ikke var nok at hun faktisk kan språket, er det attpåtil nynorsk popstjernen skriver og snakker.

«Eg er sliten, men eg elskar dette landet», skrev hun på et bilde, mens hun på det påfølgende skrev:

«Ja! Eg brukar litt nynorsk fordi det var slik eg lærte».

VISTE FREM: For sine 18,5 millioner følgere på Instagram skrøt artisten av norskkunnskapene. Foto: Skjermdump/ Instagram
VISTE FREM: For sine 18,5 millioner følgere på Instagram skrøt artisten av norskkunnskapene. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer
VISTE FREM: For sine 18,5 millioner følgere på Instagram skrøt artisten av norskkunnskapene. Foto: Skjermdump/ Instagram
VISTE FREM: For sine 18,5 millioner følgere på Instagram skrøt artisten av norskkunnskapene. Foto: Skjermdump/ Instagram Vis mer

Dette fikk naturligvis flere til å undre på hvorfor Halsey, som er født og oppvokst på amerikansk jord, kunne et så lite utbredt språk som norsk. Årsaken er imidlertid ikke så avansert som man kanskje skulle trodd.

Halsey var nemlig fra 2014 til 2015 kjæreste og samboer med Peder Losnegård (27), bedre kjent under artistnavnet Lido. Forholdet skulle derimot ikke vare, men mens de var sammen plukket hun altså opp en del av kjærestens språk - som hun i februar stolt viste frem til sine norske fans.

TRIVES: John Carew kan fortelle at han trives med livet som singel om dagen. Han avkrefter nemlig at han og ekskjæresten har funnet tilbake til hverandre. Video: Julie Solberg / Thomas Carlsen Vis mer

LES OGSÅ: Avslører babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer