Liam Payne:

- Brudd etter fem måneder

Liam Payne (26) skal ha slått opp med modell-kjæresten.

GÅTT VIDERE: Liam Payne (26) skal ha slått opp med den syv år yngre kjæresten Maya Henry, etter å ha vært sammen i fem måneder. Foto: NTB Scanpix
GÅTT VIDERE: Liam Payne (26) skal ha slått opp med den syv år yngre kjæresten Maya Henry, etter å ha vært sammen i fem måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av september kunne det se ut til at lykken smilte for den tidligere «One Direction»-stjernen Liam Payne (26), da han tok med sin nye flamme Maya Henry (19) til den berømte moteuken i Paris.

Paret ble sett sammen for første gang kun seks uker etter bruddet med artisten Cheryl Cole (36) i fjor.

- Iblant kjenner jeg ikke igjen denne glade fyren, veldig glad du bragte han tilbake! Skrev Liam til et Instagram-innlegg i fjor høst.

- Takk til Maya Henry for at du alltid sørger for at jeg har det største smilet selv gjennom alt stresset, og for at du får meg til å innse hvor perfekt livet mitt egentlig er, skrev han videre.

Nå kan det derimot se ut til at lykken med den syv år yngre modellen har tatt slutt.

- Det har vært turbulent

Kilder til tabloidavisen The Sun røper at paret har gått hvert til sitt. De har visstnok ikke blitt sett sammen siden desember og Liam har, ifølge avisen, fortalt kompiser at han er singel.

Bruddet kommer bare få måneder etter hans nyeste album «LP1», hvor 26-åringen synger om trekanter og sex i parken.

- Forholdet mellom Liam og Maya har vært turbulent den siste tiden og de bestemte seg etter hvert for å avslutte det, forteller kilden.

View this post on Instagram

kissypooo😘

A post shared by Maya (@maya_henry) on

View this post on Instagram

💙

A post shared by Maya (@maya_henry) on

Ifølge kilden skal Liam ha vært svært opptatt de siste månedene i fjor, men etter at han fikk bedre tid skal paret ha fått sjansen til å snakke om hva de ønsket videre for forholdet.

- De bestemte seg for å gå hvert til sitt, men han er ikke trist og vil heller legge det bak seg. Han forteller til folk at han er singel og ser fram til fremtiden, legger kilden til.

Flere flørter

Sommeren 2018 kom nyheten om at det var blitt slutt mellom Liam og artisten Cheryl Cole - etter to år som kjærester.

Bruddet skjedde bare ett år etter at de ble foreldre til sønnen Bear Grey Payne (2).

- Vi er triste over å måtte meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, delte både Liam og Cheryl på Twitter den gang.

I ettertid av bruddet hadde den tidligere «One Direction»-stjernen hatt flere flørter. Blant annet med Rita Ora (29), som han spilte inn låta «For You» med.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

De to ble observert sammen i hete omgivelser et par ganger - men det skal ikke ha blitt noe mer enn det. For bare et par dager siden kom også nyheten om at Rita Ora var blitt singel, så om Liam og Rita finner tilbake til hverandre gjenstår å se.

KJEMI: Rita Ora (29) og Liam Payne i hete omgivelser under fremførelsen av låta deres «For You». Foto: NTB Scanpix
KJEMI: Rita Ora (29) og Liam Payne i hete omgivelser under fremførelsen av låta deres «For You». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var etter flørten med artisten at Liam og Maya Henry først ble koblet til hverandre for aller første gang, bare seks uker etter at bruddet mellom Payne og Cole ble kjent for offentligheten. De ble derimot ikke sammen med det første.

26-åringen innledet også en kort flørt med supermodellen Naomi Campbell (49).

Det var i sosiale medier at ryktene om en mulig romanse mellom Payne og Campbell startet. Der ble de tatt på fersken i å kommentere på hverandres bilder, med flørtende emojier og ordbruk.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

- Perfeksjon i et menneske ... Ikke gi meg de øynene, skrev Payne til bildet av Campbell, sammen med både rose- og kyssemunn-symboler. Campbell, på sin side, kommenterte «Vakker sjel» under et bilde av Payne.

Deretter skal de ha blitt observert et par ganger sammen før det døde ut, og Liam fant tilbake til sin siste kjæreste, Maya Henry - som det nå er slutt med.

LES OGSÅ: - Jeg blir veldig fort flau

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer