Liam Payne:

- Brudd etter fem måneder

Liam Payne (26) skal ha slått opp med modell-kjæresten.

GÅTT VIDERE: Liam Payne (26) skal ha slått opp med den syv år yngre kjæresten Maya Henry, etter å ha vært sammen i fem måneder. Foto: NTB Scanpix
GÅTT VIDERE: Liam Payne (26) skal ha slått opp med den syv år yngre kjæresten Maya Henry, etter å ha vært sammen i fem måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av september kunne det se ut til at lykken smilte for den tidligere «One Direction»-stjernen Liam Payne (26), da han tok med sin nye flamme Maya Henry (19) til den berømte moteuken i Paris.

Paret ble sett sammen for første gang kun seks uker etter bruddet med artisten Cheryl Cole (36) i fjor.

- Iblant kjenner jeg ikke igjen denne glade fyren, veldig glad du bragte han tilbake! Skrev Liam til et Instagram-innlegg i fjor høst.

- Takk til Maya Henry for at du alltid sørger for at jeg har det største smilet selv gjennom alt stresset, og for at du får meg til å innse hvor perfekt livet mitt egentlig er, skrev han videre.

Nå kan det derimot se ut til at lykken med den syv år yngre modellen har tatt slutt.

- Det har vært turbulent

Kilder til tabloidavisen The Sun røper at paret har gått hvert til sitt. De har visstnok ikke blitt sett sammen siden desember og Liam har, ifølge avisen, fortalt kompiser at han er singel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer