Bianca Ingrosso singel igjen:

Brudd etter fem år

24-åringen og kjæresten har gått hver til sitt.

SLUTT: Bianca Ingrosso (24) bekrefter nå at hun og kjæresten gjennom fem år, Phillipe Cohen (24), har avsluttet forholdet. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Bianca Ingrosso (24) bekrefter nå at hun og kjæresten gjennom fem år, Phillipe Cohen (24), har avsluttet forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2016 har både svensker og nordmenn latt seg fascinere av realityprogrammet «Wahlgrens Värld», en serie som lar seerne følge den godt kjente Wahlgren/Ingrosso-familien.

Den populære familien er ved flere anledninger blitt omtalt som Sveriges svar på «The Kardashians», mye på grunn av deres hektiske liv og familiens noe utradisjonelle dynamikk.

Datteren i familien, Bianca Ingrosso (24), har tatt Skandinavia med storm. Med sine nesten 900 000 følgere på Instagram, blogg, og sitt nylig lanserte sminkemerke Caia Cosmetics, er hun å regne som en av Sveriges største influencere.

Nå forteller hun imidlertid at ikke alt er like rosenrødt på privaten, og bekrefter overfor svenske Aftonbladet at hun og kjæresten har gått fra hverandre.

View this post on Instagram

I mean LOOK at him ❤️

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

I flere måneder har det svirret rykter om at den svensk-italienske 24-åringen og Phillipe Cohen (24) har gått fra hverandre, uten at noen av dem har bekreftet ryktene. Før nå.

- Singel i noen uker

Ingrosso og Cohen møttes i 2014 og har hatt et av-og-på-forhold siden da.

I fjor flyttet paret sammen etter å ha levd i avstandsforhold over lengre tid, men samboerskapet ble kortvarig. I oktober kunne Ingrosso fortelle at hun og Cohen fremdeles var sammen, men at de ikke lenger bodde sammen.

I podcasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med influencer-kollega Alice Stenlöf (22), har hun gjennom høsten vært åpen om at hun har hatt det tøft på privaten, uten å utdype nærmere. Nå tar hun derimot bladet fra munnen.

- Jeg har vært singel i noen uker. Det var ingenting spesielt som skjedde. Vi kommer alltid til å elske hverandre, men det fungerte liksom ikke, sier hun til Aftonbladet, før hun fortsetter:

- Herregud, det er klart det er tøft med brudd. Jeg er ikke helt på topp, men jeg har det greit.

Jobber seg gjennom bruddet

Bianca Ingrosso forteller at hun har fullt opp med jobb, noe som hjelper henne med å få tankene over på noe annet.

- Jeg jobber med mine egne varemerker, spiller inn «Wahlgrens Värld» og «Talang». Jeg har to hunder, og snart skal jeg flytte til Östermalm. Men jeg prøver også å prioritere å ha det gøy med venner, sier hun til Aftonbladet.

Mamma Pernilla Wahlgren (51) har tidligere uttalt at hun støtter datteren gjennom vanskelige tider.

- Jeg støtter henne gjennom å bare være der. Om hun vil prate, så prater vi. Vil hun ikke, så holder jeg meg unna uten å være for påtrengende, har Wahlgren tidligere uttalt til Aftonbladet.

SUPERSTJERNE: Mamma Pernilla Wahlgren (51) er en av Sveriges mest folkekjære artister, og har deltatt i Melodifestivalen flere ganger. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Mamma Pernilla Wahlgren (51) er en av Sveriges mest folkekjære artister, og har deltatt i Melodifestivalen flere ganger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spiseforstyrrelser

Kjendisdatteren har vært svært åpen om at hun lenge har måttet søke profesjonell hjelp i form av terapi, og hun sier til Aftonbladet at hun befinner seg i en periode hvor hun føler seg ganske «lost».

- Jeg kan ikke si at jeg har mistet meg selv, men jeg har mistet litt av det jeg syns er viktig for meg, legger hun til.

Sommeren 2018 var Ingrosso vert i det populære radioprogrammet «Sommar i P1». Hennes program var et av de mest pupulære gjennom tidene, og allerede etter en uke hadde hun slått rekord ved å ha over en million unike lyttere.

Der åpnet hun blant annet opp om oppveksten sin, der foreldrene Pernilla og musiker Emilio Ingrosso (53) gikk gjennom en brutal og offentlig skilsmisse. 24-åringen fortalte samtidig åpenhjertig om at hun utviklet spiseforstyrrelser, i form av bulimi, i en ung alder.

- Jo mer jeg prater om min bulimi, og jo mer åpen jeg er om den, desto mer forlater jeg sykdommen og den mobberen i hjernen min, har hun sagt i et intervju med ELLE Sverige.

Bianca er datter av den svenske superstjernen Pernilla Wahlgren. Hun er også storesøsteren til Benjamin Ingrosso (21), som var Sveriges representant i Eurovision i fjor. Fetteren Sebastian Ingrosso (35) har blitt verdenskjent DJ med «Swedish House Mafia».

LES OGSÅ: - Hun holder det ikke ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer