Gigi Hadid og Zayn Malik:

- Brudd etter familiekrangel

Det skal ha oppstått familiedrama mellom Zayn Malik og Yolanda Hadid.

KRANGEL: Det skal ha oppstått en opphetet diskusjon mellom Yolanda Hadid og Zayn Malik. Nå benekter sistnevnte for bruk av vold. Foto: Skjermdump Instagram / Yolanda Hadid
KRANGEL: Det skal ha oppstått en opphetet diskusjon mellom Yolanda Hadid og Zayn Malik. Nå benekter sistnevnte for bruk av vold. Foto: Skjermdump Instagram / Yolanda Hadid Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kom de første meldingene i amerikanske medier om at det var kaos innad i Hadid-familien.

Modell Gigi Hadid (26) og «One Direction»-artist Zayn Malik (28) møttes for første gang i 2015, og har siden den gang vært i et av-og-på-forhold. I fjor høst kom dattera Khai (1) til verden.

Nå ser det imidlertid ut til at det ikke skal være så god stemning i familien, etter at meldinger om en familiekrangel mellom Malik og modellens mor, Yolanda Hadid (57), kom.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuken i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Sterke anklager

Torsdag kveld norsk tid kom de første meldingene om at TMZ var sekunder unna å publisere en sak om en krangel mellom Malik og svigermoren, der førstnevnte skal ha utnyttet fysisk vold.

Det er Yolanda Hadid selv som har påstått at 28-åringen har slått henne.

Artisten kom imidlertid tabloidnettstedet i forkjøpet, og benektet anklagene i en lengre Twitter-tråd. Kort tid senere ga han en offentlig uttalelse om den angivelige hendelsen.

- Jeg benekter på det sterkeste å ha slått Yolanda Hadid, og av hensyn til datteren min velger jeg å ikke kommentere ytterligere. Jeg håper Yolanda vil revurdere sine falske påstander og heller ordne opp i familieproblemene privat, uttalte han til TMZ.

BLEKK: Flere av verdens største kjendiser har valgt å tatovere kroppen sin - men ikke alle begeistrer like mye. Vis mer

«Jeg er en privat person»

På Twitter skrev artisten blant annet at krangelen skal ha oppstått da «et familiemedlem tok seg inn i parets hjem mens kjæresten var bortreist».

«Som dere alle vet er jeg en privat person og jeg ønsker bare å lage et trygt og privat sted for datteren min Khai å vokse opp i», var blant det han skrev.

Kort tid etter at 28-åringen uttalte seg om hendelsen, fortalte en talsperson for kjæresten hans, modell Gigi Hadid, at parets felles datter er hennes eneste fokus.

- Gigi er bare opptatt av hva som er best for Khai. Hun ber om privatliv i denne tiden, uttalte talspersonen til People.

I kjølvannet av hendelsen skal det også være slutt mellom paret.

Det er imidlertid ikke bekreftet av paret selv, men omtales bredt i amerikanske medier, deriblant av People, UsWeekly og Page Six - som hevder de får det bekreftet.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Aksepterer straff

Ifølge rettsdokumenter er Malik anklaget for å ta tak i Yolanda Hadid og dytte henne mot en kommode. Det skal også ha vært en konfrontasjon med en mann, som TMZ har identifisert som en sikkerhetsvakt, som også var i huset.

Malik er siktet for fire tilfeller av trakassering, skriver nyhetsbyrået AP. Han han inngått en såkalt «plea deal», der en dommer gir deg en straff uten å holde en rettssak. Han nekter å erkjenne straffskyld, men har akseptert straffen.

Han har fått 90 dager prøvetid for hvert av tilfellene, altså nesten ett år totalt. Han må blant annet gjennomføre sinnemestringskurs. Han får ikke ha kontakt med Yolanda Hadid eller sikkerhetsvakten. Prøvetiden kan oppheves om seks måneder om Malik oppfyller vilkårene.

LES OGSÅ: Dødsfallet utløste årelang og bitter arvestrid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer