«Ex on the Beach»:

Brudd etter få måneder

«Ex on the Beach»-ringrev Rikke Isaksens forhold tok slutt.

SINGEL IGJEN: Rikke Isaksen kunne tidligere i sommer avsløre at hun hadde fått seg kjæreste. Nå har de to gått fra hverandre. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
SINGEL IGJEN: Rikke Isaksen kunne tidligere i sommer avsløre at hun hadde fått seg kjæreste. Nå har de to gått fra hverandre. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen uker siden fikk «Ex on the Beach»-fansen seg en kjærkommen overraskelse, da to av fjorårets deltakere brått dukket opp i årets sesong. Ole Karoliussen (23) og Rikke Isaksen (24) gjorde begge comeback på stranden på Mauritius, til glede for både gamle og nye seere.

Dette ble kunngjort allerede på premierefesten, men det skulle altså ta flere uker før de dukket opp på skjermen. Se og Hør var selvsagt til stede på ovennevnte fest, der Isaksen blant annet kunne røpe at hun var i et forhold.

GJENSYN: Her gjør hun comeback i skandaleserien «Ex on the Beach». Video: Dplay Vis mer

Hun hadde falt for fotballspilleren Doran Gilis (20) fra Belgia, som hun møtte på ferie i Bulgaria i sommer. Hun hadde sett ham danse på avstand, og bestemte seg for å gå bort. Det resulterte i søt musikk.

Nå har pianoet derimot stilnet helt, og de to har gått hver til sitt. Det bekrefter Bodø-kvinnen overfor Se og Hør.

Mistet følelsene

Da hun først fortalte om forholdet, var hun full av lovord om den fire år yngre belgieren. Aldersforskjellen til tross, bestemte hun seg for å prøve. De besøkte hverandre begge to, men avstanden sørget selvsagt for vansker i det ferske forholdet.

Til slutt gikk det altså ikke lenger.

Se dette innlegget på Instagram

👯‍♀️

Et innlegg delt av RIKKE-MARI ISAKSEN (@rikkeisakseen)

- Vi gikk nok litt fort frem, noe som gjorde at ting ble litt unaturlig. Jeg følte ikke det samme som jeg gjorde i starten, og det ble vanskelig å se for seg en fremtid sammen med ham, sier hun, og fortsetter:

- Derfor valgte jeg å gjøre det slutt, sier Isaksen til Se og Hør.

Hun er for tiden helt singel, og har ikke noen andre i kikkerten. Hun har slettet alle bildene av 20-åringen fra sin Instagram-konto, og følger ham heller ikke mer. I 2019 kan det sies å være selve definisjonen på et brudd.

Isaksen har tidligere uttalt overfor Se og Hør at det har vært vanskelig å finne kjærligheten, spesielt etter realitydeltakelsen.

- Ja, jeg sliter skikkelig med det om dagen - kjærligheten går rett vest. Jeg vet ikke hvorfor, men det har aldri vært vanskeligere å få matcher med gutter. Jeg kom jo hjem fra Mauritius uten kjæreste, så vi får prøve å få fikset det her i Oslo, flirte 24-åringen i fjor.

FULL FEST: Deltaker Rikke får i oppgave å rangere de andre «Ex on the Beach»-deltakerne i hvor gode de er til å kysse. Det blir en energisk affære. Video: Discovery Vis mer

Comeback

I januar satte Isaksen altså seg på et fly med retning Mauritius for andre gang. Det var ingen tilfeldighet at hun takket ja til å være med atter en gang.

- Målet mitt er hat trick. Når du først har kjent på opplevelsen en gang, har du ikke noe valg. Du må liksom tilbake. Mauritius er drømmen, og man får være der såpass lenge, at det ikke går an å si nei, har hun uttalt til Se og Hør.

I fjor startet hun «med blanke ark», siden hun kom inn som en av de første. Å komme inn nå som eks, midt inn i alt dramaet det byr på, var en noe annerledes opplevelse.

- Det var faktisk helt jævlig. På 24 timer inne i villaen endrer heldigvis ting seg raskt, og det fikk jeg kjent på nå. I denne sesongen kniver alle om oppmerksomheten samtidig, og det gjør det vanskelig å skille seg ut.

RYKTER: Siv Meyer er en av deltakerne i årets «Ex on the beach», og med sirkuset følger rykter. Video: Dplay. Vis mer

En av grunnene til at Isaksen fikk oppmerksomhet i fjor, skyldtes at hennes mor opprettet en blogg om datteren. Der skrev hun åpent om hvordan det blant annet var å se sitt avkom ha sex på tv. Isaksen håper mamma holder seg unna nettet denne sesongen.

- I fjor synes hun det var artig, men jeg fikk en litt annen reaksjon nå. «Rikke, skal du seriøst gjøre det her igjen. E du skutt i hauet?», sa hun vel. Hun er nok ikke så stolt, lo hun.

LES OGSÅ: Kobles til Hollywood-kjekkas

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer