Rebel Wilson:

Brudd etter et knapt år

- Singel jente klar for Super Bowl, bekrefter Hollywood-stjernen.

BRØT MED KJÆRESTEN: Skuespiller og komiker Rebel Wilson er ledig på markedet igjen. Foto: Instagram/Rebel Wilson
BRØT MED KJÆRESTEN: Skuespiller og komiker Rebel Wilson er ledig på markedet igjen. Foto: Instagram/Rebel Wilson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har den australske filmstjernen Rebel Wilson (40) skapt mange overskrifter grunnet sitt store vekttap.

Etter at skuespilleren, som fikk sitt gjennombrudd som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene, la om livsstilen raste nemlig kiloene av henne.

Nå får hun oppmerksomhet igjen. Wilson har nemlig brutt med sin 11 år yngre kjæreste Jacob Busch (29).

Det avslører 40-åringen selv på Instagram tirsdag.

- Jeg har mye å tenke på... aghhhhhh... #singel-jente-klar-for-Super-Bowl, skriver hun som tekst til dette bildet:

«Besatt av dating»

I følge People hevder en venn av «Bridesmaids»-stjernen at hun ikke så en fremtid med Busch.

- Jacob var en fantastisk fyr, men bare ikke den personen hun så for seg i det lange løp.

Det var i september i fjor at 40-åringen gjorde kjærlighetsforholdet offisielt ved å dele et søtt bilde på Instagram. Kort tid etterpå debuterte hun med Busch på den røde løperen under «Monte-Carlo Gala For Planetary Health» i Monaco.

RØD LØPER DEBUT: I september i fjor tok Rebel Wilson med seg Jacob Busch for første gang på rød løper. Foto: POOL MONACO/SIPA/Shutterstock/NTB
RØD LØPER DEBUT: I september i fjor tok Rebel Wilson med seg Jacob Busch for første gang på rød løper. Foto: POOL MONACO/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer

Det tidligere paret delte titt og ofte fra romansen på sosiale medier. Blant annet fra eksotiske reiser til Mexico og skitur til Aspen, skriver nettstedet.

I september avslørte Wilson at hun hadde brukt hele 2019 til å gå på flest mulig dater - før hun møtte Busch.

- Fjoråret var året for kjærlighet. Det er kanskje derfor jeg er så besatt av dating for jeg dro bevisst på en rekke dater med mange ulike folk, fortalte hun til People, og fortsatte:

- Jeg var ikke særlig erfaren med kjærlighet og forhold. Filmen min «Isn't It Romantic» var faktisk ganske lik mitt eget liv på det tidspunktet. Så jeg dro ut, ga alt og prøvde virkelig hardt å finne kjærligheten.

Ifølge Us Weekly ble Wilson og Busch kjærester like før corona-pandemien brøt ut.

«Mitt liv og min kropp»

Rebel Wilson ble som nevnt for alvor kjent da hun kapret rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene. Siden har hun gjort stor suksess i flere andre komedier, som «Bridesmaids», «How To Be Single», «The Hustle» og «Isn't It Romantic».

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Men det siste året har Hollywood-stjernen også fått oppmerksomhet for andre ting enn bare sine skuespillerprestasjoner.

For ett år siden ble det nemlig kjent at 40-åringen hadde lagt om livsstilen sin. Wilson har omtalt 2020 som sitt helseår for å fokusere på seg selv og egen vektnedgang.

I desember gikk hun nærmere inn på den nye livsstilen sin i en livesending på Instagram med sine over ni millioner følgere. Da avslørte hun at veien dit ikke bare har vært enkel.

I tillegg kom det frem at Wilson hadde gått ned titalls kilo siden rollen som «Fat Amy» i «Pitch Perfect»-filmene.

Ifølge skuespilleren sto det faktisk i kontrakten at hun ikke kunne veie mindre enn det hun veide på det aktuelle tidspunktet, som var over 100 kilo.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Bransjemessig var det mange mennesker som helst ønsket at jeg forble «Fat Amy». Men når alt kommer til alt er det mitt liv og min kropp. Hollywood så meg gjerne som én bestemt type, men jeg hadde ikke lyst til å forbli slik, fortalte hun ærlig i livesendingen, ifølge australske News.com.au.

Videre delte hun at hun ikke alltid har vært overvektig.

- Jeg var på mitt tynneste da jeg hadde malaria og nesten døde. Da jeg ble utskrevet fra sykehuset sa folk: «Wow, hva har du gjort»? Jeg døde nesten, svarte hun.

LES OGSÅ: Öde Nerdrum: - Savner ofte en kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer