Ryan Seacrest:

Brudd etter åtte år

«American Idol»-programlederen (45) og kjæresten (28) har gått hver til sitt. Førstnevnte skal imidlertid allerede ha gått videre.

BRUDD: Programlederen Ryan Seacrest og Shayna Taylor har nå valgt å gå hver til sitt, etter åtte år sammen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Programlederen Ryan Seacrest og Shayna Taylor har nå valgt å gå hver til sitt, etter åtte år sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryan Seacrest (45) har i en årrekke vært en av Hollywoods mest ettertraktede programledere. Etter at han takket ja til programlederjobben for «American Idol» i 2002, har han blitt et kjent ansikt verden over.

Siden 2006 har han også vært programleder for den anerkjente nyttårssendingen «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve». Nå er han programleder for morgenshowet «Live with Kelly and Ryan», sammen med Kelly Ripa (49), og er blant produsentene for det populære realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians».

Man kan med andre ord trygt si at ting har gått på skinner for 45-åringen. Det virker imidlertid kun å gjelde karrieremessig, for på privaten er historien en litt annen.

Nå avslører nemlig programlederen at han og kjæresten Shayna Taylor (28) har valgt å gå hver til sitt, etter åtte år sammen.

- Ryan og Shayna bestemte seg for å avslutte sitt romantiske forhold på en vennskapelig måte for en tid tilbake. De er fremdeles gode venner, hverandres største støttespillere og vil alltid sette pris på tida de hadde sammen som et par, het det i parets uttalelse til E!News mandag denne uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer