Ryan Seacrest:

Brudd etter åtte år

«American Idol»-programlederen (45) og kjæresten (28) har gått hver til sitt. Førstnevnte skal imidlertid allerede ha gått videre.

BRUDD: Programlederen Ryan Seacrest og Shayna Taylor har nå valgt å gå hver til sitt, etter åtte år sammen. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Programlederen Ryan Seacrest og Shayna Taylor har nå valgt å gå hver til sitt, etter åtte år sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryan Seacrest (45) har i en årrekke vært en av Hollywoods mest ettertraktede programledere. Etter at han takket ja til programlederjobben for «American Idol» i 2002, har han blitt et kjent ansikt verden over.

Siden 2006 har han også vært programleder for den anerkjente nyttårssendingen «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve». Nå er han programleder for morgenshowet «Live with Kelly and Ryan», sammen med Kelly Ripa (49), og er blant produsentene for det populære realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians».

Man kan med andre ord trygt si at ting har gått på skinner for 45-åringen. Det virker imidlertid kun å gjelde karrieremessig, for på privaten er historien en litt annen.

Nå avslører nemlig programlederen at han og kjæresten Shayna Taylor (28) har valgt å gå hver til sitt, etter åtte år sammen.

- Ryan og Shayna bestemte seg for å avslutte sitt romantiske forhold på en vennskapelig måte for en tid tilbake. De er fremdeles gode venner, hverandres største støttespillere og vil alltid sette pris på tida de hadde sammen som et par, het det i parets uttalelse til E!News mandag denne uka.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Flere brudd

Seinest i mai i år valgte programlederen å hylle sin utkårede i en episode av morgenprogrammet.

- Jeg vil bare si gratulerer med vårt tredje jubileum til Shayna. Det er vår tredje gang sammen. Vi har blitt sammen, slått opp, blitt sammen, slått opp. Så dette er vår tredje gang sammen. Vi feirer det, sa han den gang, og la til:

- Det er en åtte år lang prosess.

SLUTT: Ryan Seacrest og Shayna Taylor har nå valgt å gå hver til sitt, etter åtte år i av- og-på-forhold. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Ryan Seacrest og Shayna Taylor har nå valgt å gå hver til sitt, etter åtte år i av- og-på-forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet skal nemlig ha bestått av en rekke opp- og nedturer, og det har tidligere vært kjent at forholdet har endt i brudd tre ganger tidligere. Da har paret imidlertid funnet tilbake til hverandre etter kort tid.

Nyheten om det relativt ferske bruddet skal ha kommet etter at Daily Mail publiserte bilder av 45-åringen på ferie i Mexico - sammen med en annen kvinne.

Dermed kan det se ut til at programlederen allerede har gått videre, uten at det er bekreftet. Kvinnens identitet er foreløpig ukjent.

SLUTT: «Ex on the beach»-profilene Sandra Fjeldberg og Cristian Brennhovd ble sammen etter innspillingen. Nå er det slutt. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Holdt forholdet skjult

Det var i 2013 at Seacrest og Taylor møttes gjennom felles venner, men ikke før året etter begynte ryktene om en gryende romanse mellom turtelduene å svirre.

Forholdet holdt de imidlertid skjult i flere måneder, og det var ikke før sistnevnte ble konfrontert på den røde løperen under en premiere, at romansen ble bekreftet.

- Det er fantastisk, svarte 28-åringen på spørsmål om hvordan det var å date selveste Ryan Seacrest.

Bare noen dager seinere delte hun også et bilde av de to på sin egen Instagram-konto. Da var paret på ferie i Italia sammen.

View this post on Instagram

The best 😍 #italy #ruins

A post shared by Shayna Terese Taylor (@shaynateresetaylor) on

Seacrest har tidligere vært i et tre år langt forhold med skuespilleren Julianne Hough (31).

LES OGSÅ: Falt for ung alenemor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer