SLUTT: Skuespillerne Pia Tjelta og Mads Ousdal har flyttet fra hverandre. Bildet er tatt under "90 Minutter" premieren i 2012.
SLUTT: Skuespillerne Pia Tjelta og Mads Ousdal har flyttet fra hverandre. Bildet er tatt under "90 Minutter" premieren i 2012.Vis mer

Brudd etter åtte år

Kjærligheten tok slutt for skuespillerparet.

SEOGHØR.NO: Etter det Se og Hør kjenner til er forholdet mellom Pia Tjelta (37) og Mads Ousdal (44) slutt.

Det var Se og Hør som for åtte år siden kunne avsløre at to av Norges mest profilerte kjendiser og mest suksessfulle skuespillere var blitt kjærester.

Paret flyttet sammen i Pias leilighet på St. Hanshaugen i Oslo, før de i 2010 kjøpte en felles villa på Tåsen. Etter det vi erfarer blir Pia boende i huset.

– Dette har jeg ingen kommentar til, sier Pia Tjelta til Se og Hør.

I SALG: Les mer i tirsdagens Se og Hør.
I SALG: Les mer i tirsdagens Se og Hør. Vis mer

Suksess

37-åringen har i år hatt stor suksess på flere områder. Hun har i høst fått strålende kritikker og trukket fulle hus for sin skuespillerprestasjon i  Ibsen-forestillingen «Lille Eyolf» på Nationaltheatret, hvor hun spiller mot Kåre Conradi (42).

I tillegg går den nye norske storfilmen «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama» – hvor Pia har den  kvinnelige hovedrollen som Rosa – sin seiersgang på kinoer både i inn- og utland.

Motedronning

Pia har i år også gjort et svært vellykket inntog i motebransjen. I mars lanserte Stavanger-jenta sin aller første kleskolleksjon – Pia Tjelta by TiMo – på selveste Nationaltheatret.

Og det var ikke bare moteekspertene som har latt seg imponere. Blant annet
har kronprinsesse Mette-Marit (41) stilt i skuespillerens lekre antrekk ved en rekke anledninger.

Mads Ousdal spiller for tiden i «Hamlet» på Det Norske Teatret.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med skuespilleren, uten å lykkes.

FILM-HIT: Pia spiller Rosa i storfilmen «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama», mens Odd-Magnus Williamson (t.v.) har rollen som Langemann. Filmen er så
langt solgt til over 70 land.
FILM-HIT: Pia spiller Rosa i storfilmen «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama», mens Odd-Magnus Williamson (t.v.) har rollen som Langemann. Filmen er så langt solgt til over 70 land. Vis mer

LES OGSÅ: Vibeke Skofterud er singel igjen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.