<strong>SKILLES:</strong> Finansmannen Jan Haudemann-Andersen falt for 17 år yngre Marte Krogh. Foto: Andreas Fadum
SKILLES: Finansmannen Jan Haudemann-Andersen falt for 17 år yngre Marte Krogh. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Brudd etter åtte år

Kjendisfiolinist og klesdesigner Marte Krogh (41) og milliardær Jan Haudemann-Andersen (58) skiller lag.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det ble ikke spart på noe da Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersen giftet seg i mars 2014. Vielsen fant sted i Ris kirke i Oslo, og paret hadde leid hele Hotel Continental til festen.

Alle gjestene ble innlosjert på hotellet – og prisen skal ha vært på om lag tre millioner kroner!

Men nå er det over, kan Se og Hør avsløre. To og et halvt år etter det storslått bryllupet, skal paret skilles. De jakter nå på en ny bolig til Marte og deres fireårige felles datter. Jan blir boende i drømmeboligen på Slemdal i Oslo.

Haudemann-Andersen har tre barn fra tidligere forhold.

I SALG NÅ: I dagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om bruddet mellom Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersen Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I dagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om bruddet mellom Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersen Foto: Se og Hør Vis mer

Etter seks års fravær, tar nå Marte Krogh opp tråden i motebransjen og lanserer sin egen kleskolleksjon «Koma by Marte».  

Da fiolinisten og designeren kom på årets Elle-fest, hadde hun dresset opp seg selv og alle venninnene sine i sin egen kolleksjon.

I en felles uttalelse til Se og Hør, uttaler paret:

«Etter åtte års samliv, har vi besluttet å skille lag. Vårt forhold fortsetter i vennskapelighet som trygge foreldre for vår felles datter».

 

LES OGSÅ: Live Nelvik avslører hvem datteren er oppkalt etter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer