LYKKEN BRAST: Morten Abel og kona Gry Isabel Sannes-Knutsen var kjærester i 20 år og gift i over syv. Etter det Se og Hør kjenner til, har paret nå gått fra hverandre. På Spellemannprisen i januar 2014, kom de to sammen, men i år kom hederspris-vinneren uten følge.  Foto: Andreas Fadum
LYKKEN BRAST: Morten Abel og kona Gry Isabel Sannes-Knutsen var kjærester i 20 år og gift i over syv. Etter det Se og Hør kjenner til, har paret nå gått fra hverandre. På Spellemannprisen i januar 2014, kom de to sammen, men i år kom hederspris-vinneren uten følge. Foto: Andreas FadumVis mer

Brudd etter 20 år

Musiker Morten Abel og kona Gry Isabel Sannes-Knutsen skal ha gått hvert til sitt etter to tiår som par.

SEOGHØR.NO: For et par måneder siden kunne popstjernen Morten Abel (52) juble, da han ble tildelt årets hederspris under Spellemannprisen 2014 i Stavanger konserthus.

I tillegg er han aktuell med soloplaten «I fullt alvor», men i privatlivet går det ikke like strykende for den tidligere The September When-frontfiguren.

Etter det Se og Hør kjenner til, har lykken nå tatt slutt for Morten og kona hans, Gry Isabel Sannes-Knutsen (44). Paret har ett barn sammen.

Saken fortsetter under bildet.

KOM MED KAMERATEN: På årets Spellemannpris-utdeling poserte Morten Abel derimot med musikerkollega Odd Nordstoga, som produserte Abels norskspråklige singel «Annabelle».  Foto: Tor Gunnar Berland/ Stella Pictures
KOM MED KAMERATEN: På årets Spellemannpris-utdeling poserte Morten Abel derimot med musikerkollega Odd Nordstoga, som produserte Abels norskspråklige singel «Annabelle». Foto: Tor Gunnar Berland/ Stella Pictures Vis mer

Les mer i Se og Hørs påskenummer, som er i salg nå!

Han var 32 år og hun var 24 da de ble kjærester. Og i 2007 ble paret smidd i hymens lenker i en borgerlig seremoni hjemme i Stavanger.

LES MER: Les mer om bruddet i Se og Hørs påskenummer som er i salg nå. Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: Les mer om bruddet i Se og Hørs påskenummer som er i salg nå. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

– En kjempeflott dag og en vellykket seremoni, proklamerte Morten Abel til Se og Hør på bryllupsfesten som ble holdt i Det Stavangerske Klubselskap.

Se og Hør har vært i kontakt med Gry Isabel Sannes-Knutsen og med Morten Abels manager, Arne Svare, som ikke ønsker å kommentere denne saken.

Den Stavanger-baserte artisten har en mangslungen karriere bak seg, og i 2013 var han med i «Hver gang vi møtes» på TV2. Der ble han spesielt rørt da Ole Paus (68) hyllet ham ved å fremføre hitlåten «Lydia».

I Se og Hørs påskenummer kan du lese mer om bruddet.

LES OGSÅ: - Suzann Pettersen er forlovet