Brudd etter 20 år

Musiker Morten Abel og kona Gry Isabel Sannes-Knutsen skal ha gått hvert til sitt etter to tiår som par.

LYKKEN BRAST: Morten Abel og kona Gry Isabel Sannes-Knutsen var kjærester i 20 år og gift i over syv. Etter det Se og Hør kjenner til, har paret nå gått fra hverandre. På Spellemannprisen i januar 2014, kom de to sammen, men i år kom hederspris-vinneren uten følge.  Foto: Andreas Fadum
LYKKEN BRAST: Morten Abel og kona Gry Isabel Sannes-Knutsen var kjærester i 20 år og gift i over syv. Etter det Se og Hør kjenner til, har paret nå gått fra hverandre. På Spellemannprisen i januar 2014, kom de to sammen, men i år kom hederspris-vinneren uten følge. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For et par måneder siden kunne popstjernen Morten Abel (52) juble, da han ble tildelt årets hederspris under Spellemannprisen 2014 i Stavanger konserthus.

I tillegg er han aktuell med soloplaten «I fullt alvor», men i privatlivet går det ikke like strykende for den tidligere The September When-frontfiguren.

Etter det Se og Hør kjenner til, har lykken nå tatt slutt for Morten og kona hans, Gry Isabel Sannes-Knutsen (44). Paret har ett barn sammen.

Saken fortsetter under bildet.

Les mer i Se og Hørs påskenummer, som er i salg nå!

Han var 32 år og hun var 24 da de ble kjærester. Og i 2007 ble paret smidd i hymens lenker i en borgerlig seremoni hjemme i Stavanger.

– En kjempeflott dag og en vellykket seremoni, proklamerte Morten Abel til Se og Hør på bryllupsfesten som ble holdt i Det Stavangerske Klubselskap.

Se og Hør har vært i kontakt med Gry Isabel Sannes-Knutsen og med Morten Abels manager, Arne Svare, som ikke ønsker å kommentere denne saken.

Den Stavanger-baserte artisten har en mangslungen karriere bak seg, og i 2013 var han med i «Hver gang vi møtes» på TV2. Der ble han spesielt rørt da Ole Paus (68) hyllet ham ved å fremføre hitlåten «Lydia».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer