Marna Haugen og Ørjan Burøe skilles:

Brudd etter 18 år

Forteller til Se og Hør: - Vi vil alltid være en familie.

BRUDD: Ørjan Burøe og Marna Haugen avslører at de går hver til sitt etter 18 år sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør
BRUDD: Ørjan Burøe og Marna Haugen avslører at de går hver til sitt etter 18 år sammen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SKI (Se og Hør): Komiker Ørjan Burøe (47) og influenser Marna Haugen (40) har i flere år vært et av landets mest profilerte par. Det ble full klaff etter at sistnevnte flyttet til Oslo som 22-åring, og de gikk raskt inn i et forhold.

Etter at de i 2013 hadde vært kjærester i ti år, ga de hverandre sitt ja under en ferietur til Las Vegas.

Åtte år senere har imidlertid kjærligheten tatt slutt for paret, og de har valgt å gå hver til sitt. Det forteller Ørjan og Marna i dette intervjuet med Se og Hør.

- En prosess

Vi møter Ørjan og Marna på Rådhusteateret i Ski. Bare noen hundre meter unna teateret har familien frem til nå bodd i en flott enebolig.

Det er åpenbart at de to fortsatt har et svært tett bånd til hverandre, til tross for at de nå har blitt enige om å gå hver til sitt.

- Det har vært en lang prosess, selvfølgelig. Men så kom vi bare til et punkt der vi ble enige. Begge tenkte nok innerst inne at den andre ikke ville være helt enig i at brudd var løsningen, men så var vi faktisk det. Det var en enorm lettelse å oppleve, sier Marna, før Ørjan raskt legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.