Megan Fox:

Brudd etter 16 år

Megan Fox og Brian Austin Green går hver til sitt.

BRUDD: Megan Fox og Brian Austin Green har vært et par siden 2004. Nå er det slutt. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Megan Fox og Brian Austin Green har vært et par siden 2004. Nå er det slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det sirkulert rykter i den kulørte delen av pressen om at skuespiller Megan Fox (34) og Brian Austin Green (46) skal ha gått fra hverandre. Stjerneduoen har vært sammen siden 2004, og ble rette ektefolk i 2010. I løpet av parforholdet fikk de barna Noah (7), Bodhi (6) og Journey (3).

Selv om ryktene sirkulerte i USA, valgte duoen å holde tett om ryktene - helt fram til nå. I en ny episode av podkasten « … With Brian Austin Green» snakker han nå åpent om at han og Fox «prøver å tilbringe tid vekk fra hverandre».

Bruddet er på ingen måte ferskvare ifølge ham selv.

- Ga henne noen uker

Prosessen skal ha begynt allerede mot slutten av fjoråret, men de bestemte seg for å holde tett overfor pressen. Derfor kommer bekreftelsen først nå.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sier han i podkasten, ifølge E! News.

Green forklarer at han også snakker på vegne av ekskona, og at de gjerne vil at folk skal forstå hvorfor de har valgt å gå fra hverandre etter ti år som ektefeller. I fjor høst forlot Megan han og barna for å dra på en filminnspilling i fem uker.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Mens hun var borte drømte han at de gikk fra hverandre. Han drømte at de sakte, men sikkert, skulle gli fra hverandre da hun returnerte. De avfeide begge dette som en drøm, men det skulle vise seg å bli høyst reelt.

- Men jeg ga henne noen uker, og tenkte at hun sikkert var sliten fordi hun hadde vært ute av landet og hadde filmet om nettene. Jeg ga henne litt tid til å komme seg tilbake til livet, sier han, men påpeker at heller ikke det fungerte for forholdet.

GLED FRA HVERANDRE: Forholdet mellom superstjernene skulle ikke vare. Her er de fotografert sammen i 2014. Foto: NTB scanpix
GLED FRA HVERANDRE: Forholdet mellom superstjernene skulle ikke vare. Her er de fotografert sammen i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det var ingen som gjorde noe feil, hun har alltid vært ærlig med meg og jeg har alltid vært ærlig med henne. Og jeg vet at hun alltid kommer til å elske meg. Jeg vet at vi kommer til å bevare denne familien, så vi sørget for at vi ikke mistet den, sier han videre.

De gled rett og slett bare fra hverandre, men vil bevare kontakten på grunn av barna. Han forteller derimot ingen ting om at de skal ha levert inn skilsmissepapirer foreløpig.

Var ikke klar for kjæreste

Eksparet, som begynte å date hverandre da hun var 18 og han 31, har jobbet hardt for å holde familien samlet de siste årene. Allerede i 2009 begynte problemene å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt de nemlig forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

Også i 2015 skal paret ha gått fra hverandre og Megan søkt om skilsmisse, men i april 2016 dukket Megan opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas - til fansens store overraskelse. Imidlertid var det ikke før i april i fjor det ble kjent at Megan hadde trukket tilbake skilsmissesøknaden fra 2015.

Heller ikke begynnelsen på deres lange kjærlighetsforhold startet helt knirkefritt.

Duoen møttes på settet av TV-serien «Hope & Faith» i 2004, kort tid etter at Green hadde gjort det slutt med «Beverly Hills 90210»-kollegaen Vanessa Marcil (51), som han har sønnen Kassius (17) sammen med.

- Jeg hadde akkurat kommet ut av et forhold … Og jeg var ikke på utkikk etter et nytt et på det tidspunktet, fortalte Brian i et radioprogram i fjor, ifølge People.

Videre innrømmet skuespilleren at han ikke så for seg at et forhold mellom ham selv og unge Fox i det hele tatt kunne være en mulighet. Men, til tross for at han holdt tilbake, fortsatte derimot Megan å presse på.

- Det er litt morsomt, for helt fra starten av dyttet jeg henne hele tiden bort fordi jeg ikke ønsket noe forhold, forklarte han, ifølge nettstedet.

Vis mer

Men da skuespilleren fortalte at hun ville date andre, ble kjekkasen nødt til å tenke seg om et par ganger.

- Jeg innså plutselig at tanken på at hun skulle treffe andre gjorde skikkelig vondt, så da forsto jeg at jeg virkelig likte henne, avslørte han.

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de altså i stedet å bryte forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til Us Weekly den gang.

Men bare ett år senere fikk pipa en annen låt. Da ga nemlig duoen hverandre sine ja i hemmelighet på Hawaii.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til People året etter bryllupet.

LES OGSÅ: Bekrefter omsider de 10 år gamle ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer