Megan Fox:

Brudd etter 16 år

Megan Fox og Brian Austin Green går hver til sitt.

BRUDD: Megan Fox og Brian Austin Green har vært et par siden 2004. Nå er det slutt. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Megan Fox og Brian Austin Green har vært et par siden 2004. Nå er det slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste ukene har det sirkulert rykter i den kulørte delen av pressen om at skuespiller Megan Fox (34) og Brian Austin Green (46) skal ha gått fra hverandre. Stjerneduoen har vært sammen siden 2004, og ble rette ektefolk i 2010. I løpet av parforholdet fikk de barna Noah (7), Bodhi (6) og Journey (3).

Selv om ryktene sirkulerte i USA, valgte duoen å holde tett om ryktene - helt fram til nå. I en ny episode av podkasten « … With Brian Austin Green» snakker han nå åpent om at han og Fox «prøver å tilbringe tid vekk fra hverandre».

Bruddet er på ingen måte ferskvare ifølge ham selv.

- Ga henne noen uker

Prosessen skal ha begynt allerede mot slutten av fjoråret, men de bestemte seg for å holde tett overfor pressen. Derfor kommer bekreftelsen først nå.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sier han i podkasten, ifølge E! News.

Green forklarer at han også snakker på vegne av ekskona, og at de gjerne vil at folk skal forstå hvorfor de har valgt å gå fra hverandre etter ti år som ektefeller. I fjor høst forlot Megan han og barna for å dra på en filminnspilling i fem uker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer