Brudd etter 15 år sammen

Trine Grung offentliggjorde bruddet med Jostein Flo ved å blogge om det lørdag.

BRUDD: Journalist Trine Grung og tidligere fotballstjerne Jostein Flo går hvert til sitt etter over 15 år sammen. Her er de to avbildet på Cupfinale-banketten på Grand hotel i Oslo i 2010. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Journalist Trine Grung og tidligere fotballstjerne Jostein Flo går hvert til sitt etter over 15 år sammen. Her er de to avbildet på Cupfinale-banketten på Grand hotel i Oslo i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Blogger og journalist Trine Grung (42) har vært sammen med den tidligere fotballstjernen Jostein Flo (48) i over 15 år. Men nå går paret hvert til sitt.

Grung offentliggjorde selv samlivsbruddet i et innlegg på bloggen sin lørdag.

«I femten år har vi bodd under samme tak, men veien videre blir det to ulike tak som skal huse oss. Vi splitter lag. Veldig rart å si akkurat det…jeg er singel, jeg går igjennom et samlivsbrudd», skriver hun åpenhjertig.

Den frittalende radiojournalisten forteller videre om hvorfor hun velger å offentliggjøre bruddnyheten på denne måten.

«Mange vil nok stusse over hvorfor jeg velger å blogge om noe såpass privat, men jeg vet jo at deler av pressen vil slå dette opp uansett og da kan jeg like greit eie ordene selv. Det er ikke mer å si enn at vi går hver til vårt og utover det trenger ikke dette å kommenteres mer».

Selv om Grung ikke vil gå nærmere inn på årsaken til bruddet, legger hun ikke skjul på at samlivsbruddet er tøft.

«Uansett om en enes om et brudd eller ikke så er det en form for krise med en påfølgende sorg», skriver hun.

Samtidig understreker 42-åringen, som har vært bosatt i Røyen i Buskerud sammen med Flo og deres to barn, at hun har bestemt seg for å jobbe seg igjennom situasjonen ved å tenke positivt.  

LES OGSÅ: Her snakker Tone igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer