Pamela Anderson:

Brudd etter 12 dager

Pamela Anderson og den nye ektemannen går hver til sitt.

HVER TIL SITT: Pamela Anderson bekrefter at hun og Jon Peters går fra hverandre 12 dager etter at de giftet seg. Foto: Instagram
HVER TIL SITT: Pamela Anderson bekrefter at hun og Jon Peters går fra hverandre 12 dager etter at de giftet seg. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

I forrige uke ble det kjent at Pamela Anderson (52) hadde både kjæreste og ektemann. Forholdet ble holdt hemmelig, men den 20. januar gikk hun altså ned alteret og giftet seg med produsenten Jon Peters (74) i en hemmelig seremoni i Malibu. Han ble hennes femte ektemann.

Ekteskapet ble på sikt bekreftet, og Peters kunne fortelle at den tidligere «Baywatch»-stjernen gjorde ham «vill». Peters, som blant annet står bak suksessfilmen «A Star is Born», har tidligere vært kjæreste med Vendela Kirsebom (53).

EKSER: Vendela, som i dag er forlovet med Petter Pilgaard (39), åpnet seg om forholdet til 74-åringen i selvbiografien «Alt jeg ikke har fortalt» i 2017. Forholdet tok slutt etter at Peters angivelig skal ha vært utro med Nicollette Sheridan. Foto: NTB scanpix
EKSER: Vendela, som i dag er forlovet med Petter Pilgaard (39), åpnet seg om forholdet til 74-åringen i selvbiografien «Alt jeg ikke har fortalt» i 2017. Forholdet tok slutt etter at Peters angivelig skal ha vært utro med Nicollette Sheridan. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det overraskende ekteskapet mellom Peters og Anderson skapte overskrifter over hele verden. Flere stilte spørsmål ved hvorvidt det var en forhastet beslutning.

- Tid fra hverandre

Det fikk skeptikerne rett i. Nå, bare 12 dager etter at de ble mann og kone, skal de gå fra hverandre. Det bekrefter skuespilleren selv i en uttalelse til The Hollywood Reporter.

- Jeg har blitt rørt av den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å re-evaluere hva vi vil i dette livet og hva vi vil ha fra hverandre, heter det i uttalelsen.

BRUDD: Pamela Anderson sier hun og Peters nå skal bruke tid på å re-evaluere situasjonen. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Pamela Anderson sier hun og Peters nå skal bruke tid på å re-evaluere situasjonen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Anderson sier videre at «livet er en reise», og at kjærlighet kan sees på som en prosess. Hun forklarer videre at ekteskapet ikke er formalisert ennå, og at det av den grunn ikke kan kalles en skilsmisse.

De vil vente med å levere inn papirene, slik at de kan se hva som skjer. Peters har foreløpig ikke kommentert saken.

Sist forrige uke la Anderson ut et kjærlig bilde av seg selv og den nye ektemannen på Instagram. Dette har hun nå slettet. Hvorvidt de finner tilbake til hverandre må bare tida vise. Dette er nemlig ikke første gang det går ei kule varmt mellom de to.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Har fridd tidligere

Pamela Anderson og Jon Peters møttes for første gang på Playboy Mansion på 80-tallet.

Han hjalp henne den gang med å lansere karrieren hennes og betalte for både dans- og skuespillertimer før hun landet sin første rolle tv-rolle i «Home Improvement» og senere «Baywatch», skriver Hollywood Reporter.

Peters fridde til henne for første gang i 1990, men da sa Anderson nei.

- Om 30 år betyr ikke aldersforskjellen vår så mye lenger, fortalte han henne den gang, ifølge nettstedet.

Stormfullt kjærlighetsliv

Pamela Anderson har også litt av et turbulent kjærlighetsliv bak seg. Hun har blant annet vært gjennom tre skilsmisser.

I 1995 giftet hun seg med musiker Tommy Lee (57), etter at de bare hadde kjent hverandre i tre måneder. De fikk to sønner sammen før det hele endte i en skilsmisse i 1998.

Senere fant hun kjærligheten med musikeren Kid Rock (49). Paret ble sammen og gjorde det slutt flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006. Seremonien fant sted i St. Tropez, og ikke lenge etter gikk den tidligere supermodellen gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

Vis mer

I 2007 forelsket skuespilleren seg i pokerspilleren Rick Salomon (51), og i kjent stil tok det ikke lang tid før bryllupet sto. Det hele skjedde i Las Vegas. Kun to måneder senere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere ekteparet fant igjen tonen i 2013, og i 2014 valgte hun å gifte seg med Rick for andre gang, men igjen endte det i en skilsmisse.

LES OGSÅ: Tilbake etter sykmeldingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer