Shakira og Gerard Pique:

- Brudd etter 12 år

Shakira og fotballstjernen Gerard Pique går hver til sitt, ifølge utenlandske medier.

OVER: Det skal være over mellom Gerard Pique og Shakira. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock/NTB
OVER: Det skal være over mellom Gerard Pique og Shakira. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge den spanske avisen El Periodico, gjengitt av svenske Expressen, går fotballstjernen Gerard Pique (35) og verdensartisten Shakira (45) nå hver til sitt, etter å ha vært et par i 12 år.

- Brudd

Pique og Shakira ble sammen i 2010 i forbindelse med fotball-VM i Sør-Afrika, hvor Barcelona-stjernen Pique ble verdensmester, mens Shakira fremførte den offisielle VM-låten «Waka Waka».

Ingen av partene har bekreftet det avisen El Periodico hevder å vite. El Periodico er den nest største avisen i Barcelona.

- Krise

Shakira skal ha tatt ham på fersken med en annen kvinne, hvilket førte til en krise. Det skal være dette som har ført til at paret nå velger å gå hver til sitt, det skriver Expressen, som gjengir El Periodico.

Journalistene Laura Fa og Lorena Vázquez hevder ifølge Expressen at paret allerede har flyttet fra hverandre. Pique skal nå bo i det som beskrives som en ungkarsleilighet i Barcelona.

Utenlandske medier skriver også at fotballstjernen nå bruker mye tid på Barcelonas nattklubber sammen med en lagkamerat.

LES OGSÅ: Fikk barn på egen hånd

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer