Shakira og Gerard Pique:

- Brudd etter 12 år

Shakira og fotballstjernen Gerard Pique går hver til sitt, ifølge utenlandske medier.

OVER: Det skal være over mellom Gerard Pique og Shakira. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock/NTB
OVER: Det skal være over mellom Gerard Pique og Shakira. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge den spanske avisen El Periodico, gjengitt av svenske Expressen, går fotballstjernen Gerard Pique (35) og verdensartisten Shakira (45) nå hver til sitt, etter å ha vært et par i 12 år.

- Brudd

Pique og Shakira ble sammen i 2010 i forbindelse med fotball-VM i Sør-Afrika, hvor Barcelona-stjernen Pique ble verdensmester, mens Shakira fremførte den offisielle VM-låten «Waka Waka».

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under et pauseshowet til Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Ingen av partene har bekreftet det avisen El Periodico hevder å vite. El Periodico er den nest største avisen i Barcelona.

- Krise

Shakira skal ha tatt ham på fersken med en annen kvinne, hvilket førte til en krise. Det skal være dette som har ført til at paret nå velger å gå hver til sitt, det skriver Expressen, som gjengir El Periodico.

Journalistene Laura Fa og Lorena Vázquez hevder ifølge Expressen at paret allerede har flyttet fra hverandre. Pique skal nå bo i det som beskrives som en ungkarsleilighet i Barcelona.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Utenlandske medier skriver også at fotballstjernen nå bruker mye tid på Barcelonas nattklubber sammen med en lagkamerat.

LES OGSÅ: Fikk barn på egen hånd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer