SINGEL: NRK-programleder May Lisbeth Myrvang er singel igjen.
SINGEL: NRK-programleder May Lisbeth Myrvang er singel igjen. Vis mer

Brudd etter 10 år for Lotto-May Lisbeth

Kjærligheten tok slutt for programlederen.

Publisert

SEOGHØR.NO: TV-profilen May Lisbeth Myrvang og samboeren Knut Torgersruud Jr. går hver til sitt etter ti år som kjærester.

Sammen har paret døtrene Marielle (9), Milla (7) og Mathilde (3).

Duoen bekrefter selv bruddet på sosiale medier.

- Fra 10 år som kjærester til å bare være venner. Fokuset vårt fremover er å fortsatt være gode forbilder til de tre fantastiske jentene våre.

- Mer er det ikke å si om dette akkurat nå og det ber vi om forståelse for. Hilsen Knut & May Lisbeth, skriver Torgersruud på sin Facebook-side torsdag kveld.

Saken fortsetter under bildet.

TIDLIGERE VÆRDAME: Her er May Lisbeth med sine tidligere kollegaer Isabella Martinsen og Hilde Holdhus under TV2s høstlandsering i Bergen i 2010.  Foto: NTB scanpix
TIDLIGERE VÆRDAME: Her er May Lisbeth med sine tidligere kollegaer Isabella Martinsen og Hilde Holdhus under TV2s høstlandsering i Bergen i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter over seks år som værmelder i TV 2, sluttet May Lisbeth i jobben i 2011 for å dele ut millioner av kroner som Lotto-programleder for NRK. 

Før jul reiste trebarnsmoren til Hellas med barneklær og hjertevarme i bagasjen.

Der tok hun imot flyktninger som kom i gummibåter over havet fra Tyrkia.

– Det har vært mange gode stunder. Men det stikker i hjertet når det kommer meldinger om båter som har veltet, fortalte May Lisbeth til Se og Hør.

LES OGSÅ: May Lisbeth: - Jeg måtte gjøre noe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer