Johnny Galecki:

- Brudd ett år etter fødselen

«The Big Bang Theory»-stjernen skal ha gått fra dama, men hyller en annen ekskjæreste.

SINGEL: Etter alt å dømme skal Johnny Galecki og Alaina Meyer ha gått hver til sitt, et knapt år etter at de ble foreldre. Foto: Eric Charbonneau / REX / Shutterstock / NTB
SINGEL: Etter alt å dømme skal Johnny Galecki og Alaina Meyer ha gått hver til sitt, et knapt år etter at de ble foreldre. Foto: Eric Charbonneau / REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et knapt år siden opplevde «The Big Bang Theory»-skuespilleren Johnny Galecki (45) og kjæresten Alaina Meyer (23) blant det største man kan som par. Duoen fikk sitt første barn sammen, og var tilsynelatende lykkeligere enn noen gang.

«Med et fullt og takknemlig hjerte ønsker vi vår vakre sønn velkommen til denne fantastiske verden. Tusen takk for all kjærlighet og støtte», skrev den stolte pappaen på Instagram i desember i fjor.

- Samarbeider

Nå kommer det imidlertid frem at lykken har slått sprekker, og ifølge People har de to besluttet å gå hver til sitt, drøye elleve måneder etter at sønnen kom til verden.

Ifølge nettstedet har ikke duoen medvirket på hverandres kanaler i sosiale medier siden april, da de feiret påske sammen, men de har så langt vært tause om det angivelige bruddet.

FORELDRE: Stjerneparet fikk en sønn i fjor. Nå skal de ha gått hver til sitt, men samarbeider godt om den lille gutten. Foto: NTB
FORELDRE: Stjerneparet fikk en sønn i fjor. Nå skal de ha gått hver til sitt, men samarbeider godt om den lille gutten. Foto: NTB Vis mer

En kilde som hevder å stå nær skuespilleren og Alaina, forklarer at de to til tross for bruddet samarbeider om oppdragelsen av sønnen.

Duoen, som etter alt å dømme skal ha gjort det slutt, ble først koblet til hverandre i september i 2018, etter at de stadig dukket opp på hverandres Instagram-profiler. Det skulle likevel ta to måneder før paret viste seg offentlig for første gang sammen, da under Emmy-utdelingen i september samme år.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Hyller eksen

Som nevnt har verken Galecki eller 23-åringen kommentert bruddet. Det førstnevnte derimot har gjort, er å gratulere ekskjæresten, og «The Big Bang Theory»-kollega, Kaley Cuoco (35) med dagen. Duoen fant tonen også utenfor skjermen, og var hemmelige kjærester fra 2007 til 2009 før de gikk fra hverandre.

«Gratulerer så mye med 74-årsdagen til min falske kone Kaley Cuoco. Du vet hvor mye jeg beundrer og respekterer deg. Jeg er så stolt av alt du gjør og så glad for din lykke. Men mest av alt, vårt vennskap og partnerskap gjennom disse årene. XO, kjære. Gratulerer med 82 år», skriver han både kjærlig og humoristisk til flere bilder sammen med stjernen.

Til tross for at skuespillerne skilte lag for flere år siden, har de bevart vennskapet. Den første tiden etter at de gjorde det slutt, var likevel ikke helt ukomplisert.

I tillegg til «Big Bang»-serien, er Galecki også kjent fra tenåringsgrøsseren «I Know What you Did Last Summer» fra 1997, TV-serien «Roseanne» fra 1997 og «Hancock» fra 2008.

LES OGSÅ: - Mistet all respekt for deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer