Michelle Williams:

- Brudd åtte måneder etter forlovelsen

«Destiny’s Child»-stjernen skal ha avlyst bryllupet.

SLUTT: I litt over halvannet år holdt forholdet mellom Michelle Williams og forloveden. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I litt over halvannet år holdt forholdet mellom Michelle Williams og forloveden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag slapp «Destiny’s Child»-stjernen Michelle Williams (38) sin nyeste singel «Fearless». Samme dag avslørte hun at forlovelsen til pastoren, Chad Johnson, var brutt, skriver People.com.

I en Instagram story-post, som hun i etterkant har slettet, skrev sangfuglen følgende:

- Jeg er fremdeles «fearless». Og jeg er visst singel igjen! Ting funket ikke. Nå må jeg heales! Jeg ønsker ikke å ødelegge et annet forhold. Jeg sender velsignelser til ham, familien hans og menigheten. #FEARLESS, stod det i innlegget, som People har tatt et screenshot av.

Saken fortsetter under bildet.

VERDENSSTJERNER: Michelle Williams (t.v), Beyoncé Knowles og Kelly Rowland erobret på 1990- og 2000-tallet verden med sin fengende pop og RnB i jentegruppa Destiny's Child. Foto: NTB Scanpix
VERDENSSTJERNER: Michelle Williams (t.v), Beyoncé Knowles og Kelly Rowland erobret på 1990- og 2000-tallet verden med sin fengende pop og RnB i jentegruppa Destiny's Child. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Felles gudstro

Williams og Johnson traff hverandre våren 2017 på en spirituell retreat i Arizona, hvor han var life coach.

Ett år senere annonserte de forlovelsen eksklusivt til People, og sist måned hadde reality-serien deres «Chad Loves Michelle» premiere på TV.

Michelle avslørte i fjor at hun led av tung depresjon, og kjæresten hjalp henne gjennom den vanskelige tiden.

- Jeg var på et forferdelig mørkt plass. Jeg trengte å dra et sted hvor jeg kunne føle håp og gjennoppbygging, og bli satt i kontakt med Gud, har hun tidligere fortalt til People, som skriver at de fant tonen over gudstroen.

Herjet hitlistene

Fra 1990 til 2006, en liten periode under navnet Girl's Tyme og med et lite opphold fra 2002 til 2004, herjet den populære trioen Destiny's Child hitlistene verden over.

Jentegruppa besto av Michelle Williams, Beyoncé (37) og Kelly Rowland (37), og med låter som «Survivor» og «Bootylicious» kan man fortsatt høre gruppas soulpregede vokaler på utesteder og i butikker.

De solgte mer enn 60 millioner plater på verdensbasis, og har av flere profilerte magasiner blitt utpekt som en av de beste trioene noensinne.

Mange ser på gruppa som Beyoncés musikalske springbrett inn i en karriere som en av verdens mest populære artister.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 04.02.2013 GJENFORENT: Destiny's Child sto på scenen sammen igjen under pausen av Super Bowl i New Orleans. Video: Viasat Sport Vis mer

LES OGSÅ: - Noen ganger slutter man å være lykkelige i ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer