Paris Hilton:

- Brudd 10 måneder etter forlovelsen

Bryllupet mellom Paris Hilton og Chris Zylka skal være avlyst.

SINGEL IGJEN: Etter to år som kjærester skal Paris Hilton og Chris Zylka har gjort det slutt. Dette bildet er tatt for kun en måned siden. Foto: NTB Scanpix
SINGEL IGJEN: Etter to år som kjærester skal Paris Hilton og Chris Zylka har gjort det slutt. Dette bildet er tatt for kun en måned siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av januar kom den hyggelige nyheten om at den norskættede milliardærarvingen Paris Hilton (37) hadde blitt fridd til av sin fire år yngre kjæreste, Chris Zylka (33).

- Jeg sa ja. Jeg er så lykkelig over å være forlovet med mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn og sjelevenn. Perfekt for meg på alle måter. Så dedikert, kjærlig og snill. Jeg føler meg som verdens heldigste jente! Du er en drøm som har gått i oppfyllelse! Takk for at du viser meg at eventyr er virkelige, avslørte hun den gang på Instagram.

Sammen med kunngjøringen publiserte Paris et søtt bilde, men det er nå blitt slettet. Faktisk har hun tilsynelatende slettet alle Instagram-bilder av eksforloveden etter bruddet:

- Gjorde det slutt

Zylka fridde med en forlovelsesring til den nette sum av 15,5 millioner kroner på en skiferie i Aspen, og kort tid etterpå fortalte Hilton at hun planla å ha hele tre forskjellige bryllup.

- Da jeg fylte 21 hadde jeg fem fester, så jeg tenker at jeg kanskje skal ha ett europeisk bryllup, ett amerikansk, og ett for alle rundt om i verden, sa hun ifølge Page Six.

Mandag kommer derimot nyheten om at Paris og Chris har gått hver til sitt etter to år som kjærester.

Flere kilder bekrefter bruddet til både Us Weekly, TMZ og Just Jared.

- De gjorde det slutt tidligere denne måneden. Forholdet deres begynte å skrante etter to år sammen. Paris kommer til å fokusere på DJ-karrieren og parfymene sine, mens Chris vil ta opp skuespillerkarrieren igjen, samt satse på kunst, forteller en venn av paret til Just Jared.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TO MÅNEDER SIDEN: Alt virket å være fint mellom Paris og Chris under "The Death and Life of John F. Donovan"-premieren i Canada i september. Foto: NTB Scanpix
TO MÅNEDER SIDEN: Alt virket å være fint mellom Paris og Chris under "The Death and Life of John F. Donovan"-premieren i Canada i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utsatte bryllupet

Det var i februar i fjor at den tidligere reality-stjernen annonserte at hun hadde forelsket seg i Chris Zylka, kjent fra blant annet superheltfilmen «The Amazing Spider-Man».

Den gang postet 37-åringen tre ulike bilder av seg selv og skuespilleren på Instagram.

På bildene holdt duoen tett rundt hverandre og så svært forelsket ut.

- Den beste følelsen er når noen ser på deg som om du er magi, skrev hun under det ene bildet.

To måneder senere gjorde de forholdet offisielt da de dukket opp sammen på den røde løperen under premieren av Zylkas HBO show «The Leftovers».

Fra HBOs Golden Globe-nachspiel 2018 Vis mer

I august i år kom nyheten om at paret hadde utsatt bryllupsdatoen på grunn av hektiske timeplaner.

- Jeg vil ikke forhaste dette. Jeg vil at det skal være perfekt. Jeg vil dra direkte fra bryllupet på bryllupsreise, ikke bare rett tilbake på jobb for det er den mest spesielle dagen i livet ditt, fortalte Paris til Us Weekly.

Var gjest i «Paradise Hotel»

I tillegg til å være arving i den styrtrike Hilton-familien har Paris Hilton vært et kjent navn siden en privat sex-film havnet på avveie i 2004.

Siden har hun blant annet gjort suksess sammen med Nicole Richie (37) i TV-serien «The Simple Life».

I 2013 dukket Paris også opp som gjesteprogramleder i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

- Jeg gleder meg til å være med i norske «Paradise Hotel», fortalte Hilton til Se og Hør den gang.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

LES OGSÅ: - Det var ingen kjemi mellom oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer