«Love Island»

Brudd: - Vi er ekstremt triste

Realityparet bekrefter at de går hver til sitt.

BRUDD: Kaz Kamwi og Tyler Cruickshank har bestemt seg for å avslutte forholdet. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Kaz Kamwi og Tyler Cruickshank har bestemt seg for å avslutte forholdet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Mandag bekreftet «Love Island»-paret Kaz Kamwi (26) og Tyler Cruickshank (26) at de har bestemt seg for å avslutte forholdet. Det kommer frem på Instagram.

Det var under sommerens innspilling av årets sesong at duoen møttes for første gang. Etter mye frem og tilbake kunne paret avsløre at de hadde blitt sammen, kort tid etter at de returnerte til England.

Nå, etter fire måneders dating, har forholdet tatt slutt.

BRUDDET: Iselin Guttormsen kommenterer bruddet. Video: Rød Løper Vis mer

Brudd

På Instagram deler realityprofilene et bilde med en utfyllende tekst som forklarer årsaken til bruddet.

«Vi er ekstremt triste over å kunngjøre at vi har bestemt oss for å avslutte vårt romantiske forhold», heter det i innlegget.

Duoen legger ikke skjul på at de har hatt en fantastisk reise sammen, og at de alltid kommer til å ha et spesielt bånd.

Det ble imidlertid vanskelig for begge parter å tilpasse seg livet etter programmet, og det tyder på at de har slitt med å få det til å fungere.

OVER: I et innlegg på Instagram avslører realityparet at de har gått hver til sitt. Foto: Brett D. Cove / Splash News / NTB
OVER: I et innlegg på Instagram avslører realityparet at de har gått hver til sitt. Foto: Brett D. Cove / Splash News / NTB Vis mer

«Livet etter villaen har vært fantastisk, men det tar tid å tilpasse seg en normal hverdag i offentligheten. Denne delen av reisen har ikke vært lett for oss, men vi lærer», står det videre i innlegget.

Avslutningsvis takker de hver enkelt person som har støttet dem, og legger til at det er noe begge setter stor pris på.

«LOVE ISLAND US»: Josh blir vekket midt på natten for å motta den grusomme beskjeden. Video: TV 2 Play. Reporter: Celina Morken Vis mer

Finalister

«Love Island»-profilene var finalister i årets sesong, men måtte nøye seg med en fjerdeplass. Kamwi og Cruickshank er imidlertid det første paret fra sesongen som bekrefter at de ikke er sammen lenger.

For programmets vinnere Millie Court (24) og Liam Reardon (21), blomstrer kjærligheten og de holder fortsatt sammen.

I likhet med vinnerne, holder også Chloe Burrows (25) og Toby Aromolaran (22) fortsatt sterkt sammen. Paret hadde litt av en turbulent reise gjennom programmet, men klarte likevel å kapre seg andreplassen.

HØY PULS: Deltakerne skulle øke pulsen til hverandre i «Love Island UK», og det gikk ikke helt som det skulle for Liberty. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

Tredjeplassen gikk til Faye Winter (26) og Teddy Soares (26), som ser ut til å være like forelsket. I november kunne de også avsløre at de har valgt å ta forholdet et steg videre ved å bli samboere.

LES OGSÅ: - En kveld vi aldri vil glemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer