Alice Stenlöf:

Brudd: - Usikker på hvem jeg er

Etter over seks år er det slutt mellom den svenske influenseren Alice Stenlöf og kjæresten.

SINGEL: Alice Stenlöf og kjæresten har gått hver til sitt. Det bekrefter hun selv. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix
SINGEL: Alice Stenlöf og kjæresten har gått hver til sitt. Det bekrefter hun selv. Foto: TT Nyhetsbyrån / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I over seks år har en av Sveriges største influensere, Alice Stenlöf (23), vært sammen med hockeyspiller Philip Wong. Paret har vært samboere og delt mye av hverandre i sosiale medier de siste årene, og Wong har også medvirket mye på 23-åringens Youtube-kanal, hvor hun har over 142 000 abonnenter.

I en ny video på kanalen sin deler imidlertid Stenlöf den tunge nyheten om at de har gått hver til sitt.

- Jeg og Philip har bestemt oss for å flytte fra hverandre, og gjør det dermed slutt, sier hun i videoen før hun tar til tårene.

View this post on Instagram

Det finns en ny vlogg uppe🤫

A post shared by Alice Stenlöf (@alicestenlof) on

- En trygghet for meg

Paret har tidligere kjøpt bolig sammen, og mens Wong har flyttet ut, blir Stenlöf boende i leiligheten. Videre i videoen kommer det fram at paret har gjort det slutt for å vokse som personer hver for seg.

- Det er nok blant det vanskeligste jeg noen gang har gått gjennom. Jeg og Philip har vært sammen i over seks år, det er hele mitt voksne liv. Jeg kjenner at jeg er usikker på hvem jeg er, for i løpet av årene som har gått, så har vi påvirket hverandre utrolig mye, sier hun, og fortsetter:

View this post on Instagram

Best friend forever and ever and ever

A post shared by Alice Stenlöf (@alicestenlof) on

- Det er en situasjon der jeg, framfor alt, kjenner at jeg trenger erfaring som et voksent menneske og kunne klare meg selv uten å ha den tryggheten som han er for meg.

Stenlöf og Wong har siden mars holdt en lav profil i sosiale medier, men før premieren av «Let's Dance», som 23-åringen er med i, ble hun ifølge Hänt spurt om forholdet.

Den gang uttalte hun at det gikk veldig bra mellom dem.

Alice Stenlöf er blant influenserne i Sverige som virkelig har blitt lagt godt merke til de siste årene. Hun er nær venn av Bianca Ingrosso (25), har medvirket i realityprogrammet Wahlgrens Värld, og har tidligere hatt podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B» sammen med 25-åringen.

View this post on Instagram

Game changers

A post shared by Alice Stenlöf (@alicestenlof) on

- Vil gi oss på topp

I fjor holdt de to også et podkast-show live for et utsolgt Globen i Stockholm, noe bare få andre har gjort før dem. Med over 200 000 unike lyttere hver uke kan man trygt si at duoen er storfavoritter i nabolandet.

I 2019 var det bare vært Sveriges Radio som hadde flere lyttere i sine podkaster de ukene Alice og Bianca slapp ny episode. I løpet av sommeren i fjor tok de imidlertid en pause fra podkasten, og fansen var alt annet enn fornøyde.

I den 88. episoden av podkasten, som fikk navnet «Takk for alt», bekreftet venninnene det fansen lenge hadde trodd - nemlig at de skulle slutte å lage podkast sammen.

- Det er så mye med den her podkasten som har vært utrolig fantastisk, og vi har fått så mange muligheter og kjærlighet fra dere som har hørt på. Men vi vil også avslutte på topp, sa Stennlöf.

Ingrosso selv mente det hadde vært vanskelig å skille jobb og privatliv, og mente hun til tider har følt seg som et nyhetsanker i sitt eget liv.

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch finner tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Du vet når man ikke kjenner at man engang vil treffe vennene sine, for man ikke orker å prate om problemene sine. Forstå da at jeg ikke orker å prate om det til to millioner mennesker. Alle svensker prater videre om det, så blir det snakkiser og rykter som leder til anklager som ikke stemmer, og man er bare en 24 år gammel menneskelig jente, forklarte 25-åringen.

LES OGSÅ: Tok til tårene under comebacket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer