Carina Dahl:

Brudd - igjen

Artisten avslører at hun ble singel under «Stjernekamp».

SINGEL IGJEN: Carina Dahl forteller at hun er singel - igjen. Foto: Espen Solli/Se og Hør
SINGEL IGJEN: Carina Dahl forteller at hun er singel - igjen. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Stjernekamp»-aktuelle Carina Dahl (36) har en fullspekket høst med opptreden etter opptreden i musikkkonkurransen.

Hun har klart seg gjennom seks sendinger i NRK-programmet, men i kulissene har det ikke gått like bra.

Det melder VGTV.

- Jeg har vært i en relasjon i to år. Så valgte den personen å avslutte den relasjonen for bare noen uker siden. Så det har vært veldig paradoksalt å stå i «Stjernekamp», som er så nakent og skummelt, der man egentlig trenger en klippe og trygghet som velger å dra fra deg midt oppe i alt, sier hun til Panelet.

PÅ FRIFOT: Carina Dahl forteller om hvordan hun løy for å holde corona-kjæresten skjult for mediene. Video: Rød Løper/Carina Dahl Vis mer

Dahl fortalte i april til Rød Løper at hun var i et skjult forhold under corona, men at dette hadde tatt slutt.

Ettersom hun nå sier at hun har vært i et forhold i to år, ser det altså ut til at de to fant tilbake til hverandre etter bruddet, men at det nå igjen er slutt.

- Det har vært sykt kjipt at det tok slutt. Vi begge hadde håpet at vi skulle ha en fremtid. Han er en helt fantastisk person, virkelig, men på litt forskjellige steder i livet, sa hun da.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Til Se og Hør bekrefter hun at det dreier seg om samme person, og at de etter bruddet sist fant tilbake til hverandre.

- Det kunne ikke ha vært en verre timing, for «Stjernekamp» i seg selv er allerede en sårbar og stor greie. Så det er det siste man trenger oppi det hele. Samtidig er det kanskje riktig tidspunkt, da jeg koser meg veldig med hele dette eventyret. Hele «Stjernekamp»-gjengen er helt fantastiske, sier hun.

I 2019 skrev Se og Hør at hun hadde hadde en flørt med tidligere «Farmen»-deltaker Nikolai Aspen, men dette bekreftet de aldri selv. Før det har Dahl vært singel, og brukt tiden på karrieren som artist og TV-profil.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Hun har tidligere fortalt at hun er åpen for å finne kjærligheten.

– Jeg ser for meg et familieliv i fremtiden, og har datet noen yngre gutter. Jeg faller gjerne for rolige og ambisiøse menn, som kan være et trygt punkt i livet mitt, har hun fortalt Se og Hør.

LES OGSÅ: Avslører skade før MGP-finalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer