Bruce Willis og Demi Moores datter sjokkerte på Twitter

- Jeg hater foreldrene mine, skriver Scout Willis.

HATER FORELDRENE: Scout Willis var ifølge en representant for Brown-universitetet med i et skoleprosjekt da hun og to andre studenter skrev de sjokkerende meldingene. Bak på bildet er hennes tidligere stefar Ashton Kutcher og hennes mor Demi Moore. Foto: Stella Pictures
HATER FORELDRENE: Scout Willis var ifølge en representant for Brown-universitetet med i et skoleprosjekt da hun og to andre studenter skrev de sjokkerende meldingene. Bak på bildet er hennes tidligere stefar Ashton Kutcher og hennes mor Demi Moore. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO:  Bruce Willis (56) and Demi Moores (49) datter Scout Willis (20) har kommet med sjokkerende meldinger om sine berømte foreldre på nettet, skriver Usmagazine.com.

Ifølge nettstedet har en blogg kalt IvyGate.com oppdaget at Scout Willis har skrevet utvetydige meldinger ved bruk av Twitter-funksjonen @bougepunk. Blant meldinger one-linere som «Jeg hater kapitalismen slik jeg hater foreldrene mine, men jeg har så god bruk for dem begge (eg. 'they both serve me so well').»

Scout la ned Twitter-siden torsdag. En kilde forteller til Us Weekly at jenta står bak tweetsene, og at hun har skrevet dem i samarbeid med to medstudenter.

- I forbindelse med et skoleprosjekt der studentene var bedt om å lage en en fiktiv meningsbærer, skapte de tre en satirisk og fabrikkert Twitter-side, sier kilden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hater Kelly Clarkson