Bruce trener for sex

- Alt virker, avslører Bruce Willis.

KLAR: - Jeg vil ta meg bra ut, forteller Bruce Willis om hardtreningen i forkant av sexscenene i den nye "Die Hard"-filmen. Foto: AP/Scanpix
KLAR: - Jeg vil ta meg bra ut, forteller Bruce Willis om hardtreningen i forkant av sexscenene i den nye "Die Hard"-filmen. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg har et par nakenscener, så jeg vil ta meg bra ut.

Dette er det Bruce Willis som forteller. For tiden spiller han inn filmen "Live Free or Die Hard", og han innrømmer at han helst vil se perfekt ut når han skal være splitter naken i filmen.

Ifølge Hollywood.com har Willis ligget i hardtrening i flere måneder for å få det riktige - og mer muskløse - utseendet.

LES OGSÅ: Disse er tidenes tøffeste menn

For nettsiden avslører også Bruce at treningen langt i fra har påvirket sexlivet hans, nå som han er litt over 25 år gammel.

- Sex er så mye bedre når man er 50. Du har bedre tid, og du vet flere triks, smiler han.

Barskingen, som har blitt koblet til mang en ung skjønnhet siden skilsmissen med skuespilleren Demi Moore i 2000, sier også at alt er i sin skjønneste orden.

- Jeg har god humor, og alt virker. Det virker bra!

"Live Free or Die Hard" har norgespremiere 10. august.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer