Bruce stjeler døtrenes stil

Bruce Jenners stilskifte setter fart på ryktene om kjønnsoperasjon.

SAMME FRISØR?: Det ryktes at Bruce Jenner er i ferd med å skifte kjønn. Nå begynner han å ligne mer og mer på stedatteren Kim Kardashian og yngstedatteren Kylie Jenner. Foto: All Over Press/Fame Flynet
SAMME FRISØR?: Det ryktes at Bruce Jenner er i ferd med å skifte kjønn. Nå begynner han å ligne mer og mer på stedatteren Kim Kardashian og yngstedatteren Kylie Jenner. Foto: All Over Press/Fame Flynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Ryktene om at Bruce Jenner (64) er i ferd med å bytte kjønn får stadig mer oppmerksomhet i amerikansk presse.

I mange år har det gått rykter om at den tidligere OL-gullvinneren liker å kle seg i kvinneklær og da han nylig fjernet adamseplet styrket det spekulasjonene om at Jenner er i ferd med å gjennomføre en kjønnsskifteoperasjon.

I tillegg til å fjerne adamseplet har Bruce latt hår og negler gro og det ser også ut som han er i ferd med å gro bryster.

Nylig viste han frem sin nye frisyre. Han har farget hårtuppene blonde, den samme frisyren som ste-datteren Kim Kardashian og datteren Kylie har hatt den siste tiden. Kanskje får Bruce nå skjønnhetstips av sine berømte døtre?

MER MANDIG: For bare noen måneder siden var Bruce langt mer maskulin. Her sammen med eks-kona Kris. Foto: All Over Press
MER MANDIG: For bare noen måneder siden var Bruce langt mer maskulin. Her sammen med eks-kona Kris. Foto: All Over Press Vis mer

Sliter med farens forandring

Mens Jenners sønner Brody og Brandon tror faren gjennomgår en identitetskrise, skal de yngste døtrene Kylie og Kendall slite med  farens transformasjon.

VANSKELIG: Søstrene Kylie og Kendall sliter med å takle farens forandring.  Foto: Rick Davis / Splash News/ All Over Press
VANSKELIG: Søstrene Kylie og Kendall sliter med å takle farens forandring. Foto: Rick Davis / Splash News/ All Over Press Vis mer

- De vet ikke hva de skal tro. Det er ekstremt forvirrende for dem å forstå. Man kan ikke nekte for Bruces fysiske forandring og han ser absolutt mer feminin ut, sier en kilde til Radaronline.

Nettstedet TMZ har har snakket med legen Marci Bowers, den første transeksuelle kvinnen som gjennomførte kjønnskifteoperasjoner i USA. Hun mener at alle hintene om at Jenner kommer til å skifte kjønn er på plass.

- Det som med en gang avslører at man er en mann er adamseplet. At noen velger å forminske det er nesten det samme som å si at man håper man skal ligne mest mulig på en kvinne når man kler seg i kvinneklær, sier Bowers til Radaronline.

Det er ikke bekreftet at Bruce Jenner er transeksuell, men Bowers mener at ingrepet kan tyde på at han ønsker å skifte kjønn.

LES OGSÅ: - Sønnene gleder seg over bruddet