Bruce og Little Steven skal markere Utøya-tragedien

- Vi kommer uansett til å markere tragedien i løpet av vårt besøk, sier Steven Van Zandt.

SINT: «Lilyhammer»-stjernen Steven Van Zandt blir forbannet når han tenker på hva som skjedde i Norge i fjor sommer.  Foto: Thomas Engstrom/Se og Hør
SINT: «Lilyhammer»-stjernen Steven Van Zandt blir forbannet når han tenker på hva som skjedde i Norge i fjor sommer. Foto: Thomas Engstrom/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NEW YORK (SEOGHØR.NO): 21 juli kommer Bruce Springsteen og hans E Street Band til Norge og Valle Hovin. Dagen etter er det et år siden tragedien rammet Norge.

«Lilyhammer»-stjernen Steven Van Zandt var hjemme i New York da han fikk høre om tragedien i regjeringskvartalet og på Utøya i fjor sommer.

- Jeg hadde akkurat kommer hjem fra en av mine mange reiser til Norge. Jeg ble fullstendig satt ut. Hvordan kunne dette skje i dette fredelige landet? Jeg hadde jo kjørt forbi regjeringskvartalet bare noen dager før. Norge var jo det siste landet noe sånt skulle skje. Og han som gjorde dette var kun ute etter oppmerksomhet.

- Hans navn bør aldri nevnes igjen. For en forbanna psykopat! sier en sint Steven til Se og Hør.

Blir det rart å komme tilbake til Norge disse dagene?

- Vi har alltid blitt godt mottatt i Norge, men denne gangen blir det jo litt spesielt.

- Dere har fri på dagen 22 juli. Det skrives i Norge at dere muligens skal spille på Utøya. Stemmer det?

- Vi har ikke diskutert dette ennå, så vi får se hva som skjer. Men vi kommer uansett til å markere tragedien i løpet av vårt besøk.

Tross omstendighetene rundt 22 juli så gleder Steven Van Zandt seg til å komme tilbake til Norge. Til sine venner og til landet han har blitt så inderlig glad i.

- Jeg føler meg alltid som hjemme, sier Steven til Se og Hør.

Mer av det eksklusive møtet med Steven Van Zandt kan du lese i Se og Hør som er i salg nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik reagerte Steven på å få lusekofta

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer