STØTTESPILLERE: Det ser ut til at Bruce Jenner har hele Kardashian/Jenner-klanen i sitt hjørne under kjønnsskiftet. Foto: All Over Press
STØTTESPILLERE: Det ser ut til at Bruce Jenner har hele Kardashian/Jenner-klanen i sitt hjørne under kjønnsskiftet. Foto: All Over PressVis mer

- Bruce Jenner visste at han var kvinne da han var fem år gammel

I følge en kilde nær familien, skal Bruce Jenner tidlig ha innsett at han ble født i feil kropp.

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt Bruce Jenner (65) i lange tider, etter at det kom frem at den tidligere OL-vinneren skal gjennom et kjønnsskifte.

OL-VINNER: Her er Bruce i 1985, seks år etter OL-seieren. I følge TMZ-kilden tenkte han på seg selv som en kvinne også på denne tiden. Foto: All Over Press
OL-VINNER: Her er Bruce i 1985, seks år etter OL-seieren. I følge TMZ-kilden tenkte han på seg selv som en kvinne også på denne tiden. Foto: All Over Press Vis mer

Det ble nylig klart at Bruce skal på TV og snakke med den legendariske programlederen Diane Sawyer (69) om prosessen – men nå skal noen av avsløringene hans ha lekket!

I følge en kilde som har snakket med nettstedet TMZ, har Bruce nemlig vært klar over at han ble født i feil kropp svært lenge.

– Han sa til familien at han alltid har skjult sitt sanne jeg, helt siden han var fem år gammel. Til og med under OL i 1976 – da han ble betraktet som den beste mannlige atleten i verden – var han en kvinne i hodet sitt.


Kilden fortalte at Bruce likevel «aldri har vært kvinne» foran noen av barna sine; altså har han aldri hatt på seg kvinneklær rundt dem.

LES OGSÅ: Han er i ferd med å bli kvinne

Det har blitt spekulert i om Bruce skal offentliggjøre sitt nye navn under intervjuet med Diane Sawyer, men i følge TMZ-kilden er dette usant.

PAPPA-KJÆRE: Kylie Jenner og Kim Kardashian støtter tydelig Bruce gjennom forandringene. Foto: All Over Press
PAPPA-KJÆRE: Kylie Jenner og Kim Kardashian støtter tydelig Bruce gjennom forandringene. Foto: All Over Press Vis mer


I tillegg til OL-seieren er Bruce Jenner kjent for å være en del av reality-programmet Keeping Up With The Kardashians sammen med døtrene sine Kylie og Kendall, Kardashian-søstrene og eks-kona Kris Jenner (59).

Kim Kardashian har tidligere kommentert spekulasjonene rundt stefarens kjønnsskifte på denne måten:

- Jeg tror jeg skal la alle være nysgjerrige, men jeg føler at det er hans reise, og det er han som skal snakke om det, sier Kim i et intervju med Entertainment Tonight ifølge nettstedet TMZ.com.

LES OGSÅ: Én drept i bilulykke