REALITYSTJERNER: Bruce Jenner er stefaren til realitystjernen Kim Kardashian.  Foto: Stella Pictures
REALITYSTJERNER: Bruce Jenner er stefaren til realitystjernen Kim Kardashian. Foto: Stella PicturesVis mer

Bruce Jenner sitt kjønnsskifte skaper strid i familien

- Ting kommer bare til å bli vanskeligere og mer komplisert, sier Kim Kardashian.

SEOGHØR.NO: Det ble nylig kjent at den tidligere olympiske mesteren Bruce Jenner (65) gjennomgår en prosess for å bli kvinne.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ kommer det frem i den nye sesongen av «Keeping up with the Kardashians» at familieforholdet med Bruce ikke er som før. Dette bekrefter en kilde som er en del av reality-produksjonen.

- Bruce og sønnene hans er nesten helt ute av bildet. De er ikke en så stor del av familien at de bør være med oss på ferie lenger, sier en av Kardashian-søsterene i en episode.

Bruce har barna Burt (36) og Casey (34) og sønnene Brody (31) og Brandon (33) fra to tidligere forhold, og døtrene Kendall (19) og Kylie (17) fra ekteskapet med Kris Jenner (59). I tillegg er han stefaren til hennes barn Kourtney (35), Kim (34), Khloe (30) og Robert (27). 

- Ting kommer bare til å bli vanskeligere å mer komplisert, sier Kim i episoden og sikter til Bruce sitt kjønnsskifte.

STRID: Kylie Jenner (til venstre) og Kim Kardashian (til høyre) skal ha vanskeligeter med å godta at Bruce skal bli kvinne.  Foto: Instagram
STRID: Kylie Jenner (til venstre) og Kim Kardashian (til høyre) skal ha vanskeligeter med å godta at Bruce skal bli kvinne. Foto: Instagram Vis mer

BRUDD: Kris Jenner og Bruce Jenner var gift i 23 år før de skilte lag i fjor.  Foto: Stella Pictures
BRUDD: Kris Jenner og Bruce Jenner var gift i 23 år før de skilte lag i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Eget TV-program

Det var sist måned at nettstedet People bekreftet at Jenner var i ferd med å starte en ny tilværelse som kvinne.

- Bruce er i ferd med å bli en kvinne. Han er endelig lykkelig, og familien hans aksepterer det han gjør. Han er på et så flott sted i livet. Det er grunnen til at tidspunktet er perfekt til å gjøre noe slikt nå, sier en kilde nær familien hans til nettstedet.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal han dokumentere prosessen med en helt egen TV-serie på kanalen E!, og skal ha premiere i enten mai eller juni.

- Den vil gå på lufta når han er klar for å være åpen om overgangen sin. Men han ter seg mer og mer selvsikkert og virker veldig lykkelig, sier Peoples andre innsidekilde. 

Bruce Jenner, som på 1970-tallet var i verdenstoppen i tikamp, ble høsten 2014 enslig etter at Kris Jenner søkte om skilsmisse fra ham.

LES OGSÅ: Kim Kardashian og datteren i bilulykke