- Bruce Jenner kjørte inn i begge bilene

Ny video av dødsulykken kan føre Kim Kardashians stefar i fengsel.

SEOGHØR.NO: Den tidligere olympiske mesteren Bruce Jenner (65) var involvert i en kjedekollisjon i Mallibu tidligere i februar. En person døde og fem ble skadet, skal politiet i Los Angeles ha sagt til New York Times.

Bruce - som også er kjent som stefaren til realitystjernen Kim Kardashian - ble ikke skadet, men kan være ansvarlig for ulykken som drepte Kim Howe (69).

PAPPA-KJÆRE: Bruce Jenner med to av sine tilsammen fem døtre, datteren Kylie Jenner og stedatteren Kim Kardashian. Foto: All Over Press
PAPPA-KJÆRE: Bruce Jenner med to av sine tilsammen fem døtre, datteren Kylie Jenner og stedatteren Kim Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer

Nå har det blitt kjent at en overvåkningsvideo fra en buss skal ha fått med seg hva som skjedde.

Skal ha dyttet bil inn i motgående kjørefelt

Nettsiden TMZ - som har sett videoen - hevder den viser at realitykjendisen skal ha kjørt inn i både Kim Howe sin bil og bilen foran. Howes bil ble dermed sendt rett inn i en Hummer som kjørte i motgående kjørefelt.

Dette førte til at 69-åringen døde.

- Vi har en videofilm fra ulykken, bekfrefter politiet til New York Daily News.

DØDSULYKKE: Politiet etterforsker nå dødsulykken, som Bruce Jenner var involvert i. Foto: All Over Press
DØDSULYKKE: Politiet etterforsker nå dødsulykken, som Bruce Jenner var involvert i. Foto: All Over Press Vis mer

Videre skriver nettstedet at videoen ble filmet fra av en buss som var på vei i motsatt retning, og at den tydelig viser at Bruce sin bil kjørte inn i enden på den dreptes hvite Lexus for så og sende den på vei mot en motgående Hummer.

Risikerer fengsel

Jenner skal ha kjørt inn i begge bilene, ifølge TMZ sine kilder.

65-åringen risikerer over seks år i fengsel.

- Jenner kan ende opp med å måtte forsvare seg i retten, og kan stå ovenfor mer enn seks år i fengsel. Han har innrømmet å ha kjørt bilen som kjørte inn i en annen bil som igjen skal ha forårsaket at en person døde og at flere ble skadet. For bildrap er straffen seks år, skal en advokat ha sagt til nettsiden.

«Keeping Up With The Karashians»-stjernen skal ha sagt til politiet at han ikke var påvirket av alkohol. Samme nettsted skriver også at det var fire biler involvert, at åtte personer ble skadet og av de skal det ha vært fem barn.

I STORM: Bruce Jenner har vært på alles lepper etter People bekreftet at han skal skifte kjønn til kvinne.  Foto: All Over Press
I STORM: Bruce Jenner har vært på alles lepper etter People bekreftet at han skal skifte kjønn til kvinne. Foto: All Over Press Vis mer

Etter ulykken skal Bruce ha løpt rundt og forsøkt å hjelpe til.

Blir kvinne

I lang svirret kjønnsskifteryktene rundt reality-stjernen og OL-vinneren Bruce Jenner.

I slutten av januar bekreftet bladet People at ryktene stemmer, og at 65-åringen er i ferd med å starte en tilværelse som kvinne.

- Bruce er i ferd med å bli en kvinne. Han er endelig lykkelig, og familien hans aksepterer det han gjør. Han er på et så flott sted i livet. Det er grunnen til at tidspunktet er perfekt til å gjøre noe slikt nå, sier en kilde nær familien hans til People.

Ifølge en annen innsidekilde dokumenterer Bruce reisen sin på film, og planen er at opptakene skal bli en dokumentarserie som vil vises på TV senere i år. Det er til og med diskutert om serien skal få navnet «Trans-Jenner».

LES OGSÅ: Fjerner bilder av seg selv som mann